Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szock

nie do wiary, 15 latka w ciąży

Polecane posty

inna rzecza byłoby gdyby sama 15 latka napisała cos o sobie A tego co napisała Szock,nie mozna nazwac niczym innym niż PLOTY

Gość wydaje mi się
że KAŻDY może wyrazić swoje zdanie tu na forum a to że autorka dała ten temat na publiczne forum NIE JEST NICZYM ZŁYM! NIE PODAŁA KONKRETNIE O KOGO CHODZI PRZECIEŻ!! PRAWDA???? a dyskutując na ten temat można poznać OPINIE ludzi na ten temat!!! plotkować może Kowalska o Nowakowej Malinowskiej ...-tak uważam :)

do .. wydaje mi się ...no niezupełnie to tak jest Mogłabys tu na kafe obgadywac n.p meza kolezanki? Nie czułabys sie głupio patrzac pozniej w jej oczy? Ja bym nie potrafiła po takim czyms spojrzec w lustro.

Mam koleżankę, która pierwszą córkę urodziła mając 15 lat, a potem co roku rodziła następne córki. Ma ich 4 . Jej pierwsza córka w przyszłym roku skończy 30 lat.....hm.....wtedy, w 77 roku to był szok, skandal i co kto tylko chce. Ojciec jej córek był naszym rówieśnikiem. Nie wiem, jak ona tego dokonała, ale skończyła średnią szkołę, a potem studia. Nie mam pojęcia, czy ma wnuki, bo nie widziałam jej z 25 lat.......ale mam nadzieję, że wiedzie jej się dobrze.

eeee dziewczyna sieę dzieli spostrzeżeniami, na tym polega rozmowa i tyle. Lepiej jak zrobi to tu anonimowo niż będzie latać po osiedlu! :O dla mnie ta sprawa to czysta TRAGEDIA a te małolaty wymalowane co się tv naoglądały za dużo to bym tłukła ile wlezie!

Gość wydaje mi sie
dot. "plotek" to zależy jak ktoś do tego podchodzi ...bo skoro jest to anonimowe..to nikt nie wie o kogo chodzi ..a wtedy jestto ciekawa dyskusja (sondaż) co inni o tym myślą.. może autorka chce poznać opinie innych i dowiedzieć się czy "słusznie" mogło ją to sszokować czynie!!??? obgadywanie meża koleżanki na forum ...jest dopiero WTEDY OBGADYWANIEM jak padnie konkretnie o kogo chodzi a tak ...jak powyżej ...jest to "tylko zbadanie opinii innych... oczywiście ..byle to pozostało tylko tu na kafe :)

Gość szock
do "wydaje mi sie"...dzieki za pozytywną opinie mysle podobnie jak ty, biznes woman...ja jesli w tv słyszysz wymienia z imienia i pokazywanie twarzy kobietę, która cos przeskrobała, to tez obgadywanie tylko napweno nie anonimowe, a kogo ja obgaduje chyba jak naprawde wszystkie 15 latki w polsce lub na swiecie, bo sama nie wiesz czy pracuje w polsce czy nie i gdzie mieszka ta mastolatka za granica czy nie.... czy ja obgaduje, nie sadzę, przeciez nie mowie ze jest głupią małolata, ja tylko napisałam swoją opinie, bez obrazania i wyzwisk.jestes za bardzo przewrazliwona, a ty nie obgadujesz mnie, piszac ze nadaje sie na mocherowego bereta, sama mnie obgadujesz!.....czyli wyrazasz opinie...nie badz taka przewrazliona

Gość buka poka
Ja się zgadzam z shock. Za chwilę dojdzie do tego, że o niczym nie będzie można powiedziec, bo wszystko jest nie naszą sprawą, obgadywaniem i plotkowaniem. Ona wyraziła swoja opinię, nikogo nie oceniała ani nie wyzywała. A dla mnie to tez nie jest normalne, że 15 lataka ma dziecko. I nikt mi nie wmowi, że jest. Na wszystko jest czas w zyciu i po co przeskakiwać pewne etapy? Zaznaczam, że nie jestem moherowym beretem ani nie mieszkam na wsi czy małym miasteczku

Gość Bizness Woman to kłamczucha
N innym topiku napisała, że zaszła w ciążę w wieku 17 lat, a mimo tego udało sie jej w życiu. Prowokatorka to jakaś. Pewnie ma kilkanaście lat, a udaje dojrzałą kobietę. Albo kłamała na tamtym topiku, albo na tym wypierając się, ze wpadki nie zaliczyła.

Gość A tu jest dowód
BiznessWomen a prawdziwe życie ---zapewniam cie ze sie mylisz Rafinka-ja z córka nadajemy na podobnych falach i siwetnie sie rozumiemy bo miedzy nami jest tylko 18 lat roznicy w wieku Wypowiedź pochodzi z topiku dziewczyny siedemnastoletniej, która w tej chwili jest w ciąży.

Gość jakaś tam niunia
DZIECI RODZĄ DZIECI MASAKRA,BIEDNE DZIECKO........POTEM MALOLATA Z OPIEKI SPOLECZNEJ BĘDZIE SIĘ UTRZYMYWAC,BO PIPA SWĘDZIALA.......KUZWAAAAAAA SZLAG MNIE TRAFIASJAK WIDZE TE TĘPE MAŁOLATY,.........

W tak młodym wieku nikt nie planuje dzieci, no chyba, żeby od rodziców sie uwolnić. Przestań bujać.

Nikt nie planuje? Wg mnie w tym znaczeniu planowanie = zdecydowanie się na. Twoje nie było planowane więc po prostu wpadłaś i musiałaś się z tym pogodzić, ot co.

Marna prowokatorko, w końcu zostałaś zdemaskowana i próbujesz bronić się. Nikt kto myśli rozsądnie nie nabierze się na Twoje teksty. Jaki można mieć powód zajścia w ciążę w tak wczesnym wieku. Ja już jeden podałam: ucieczka od rodziców - bardzo chory powód, aż taki źle ci było, melinę prowadzili, czy co?

Gość Bez legitki
A Afryce to normalne, że dziewczyny bardzo młodo zachodzą w ciążę. Wszystko zależy od kultury narodu. W Europie 15-latka może mieć problemy natury psychicznej przez szykanowanie itp.

Gość Bez legitki
to nie średniowiecze ze rodziły dziewczynki w wieku 13 lat, ale 21 wiek, wiec to troche zobowiazuje i chcac nie chcac powinno sie dostosowac do panujących czasów... A ten 21 wiek, to jakie to czasy, że nie można rodzić w 15 lat?? Co to za specyficzny wiek, że trzeba mieć wobec niego jakieś zobowiązania?

Nie kombinuj. Bronisz małoletnie, proszę bardzo, ale sama przyznaj się, ze wcale nie jest tak różowo, gdy małolata w ciązę zajdzie i że jej rodzicom też nie jest lekko, przyznaj, ze ciąża w tak młodym wieku jest wielką nieodpowiedzialnoscią i nie komentuj tych tych, którzy mają odwagę wyrazić swój pogląd na ten temat. Nie bądź taką wielką obrończynią, bo sama ideałem nie jesteś

Gość Bez legitki
Jeju, dziewczyny, przecież ja to ja, a woman to woman, już nie przesadzajmy, to tylko dyskusja a nie wojna na poglądy!! Da się z wami dyskutować??

ogladalam kiedys jakis program. Dziewczyna w wieku 17 lat starala sie o dziecko dobrowolnie a dlaczego poczytajcie: miala problemy ginekologiczne(nie pamietam co to byla za choroba), dlo lekarza chodzila z mama. Lekarz powiedzial ze choroba postepuje, ona musi brac leki zeby wszystko bylo ok ale jesli chce miec dziecko to musi starac sie teraz i tez nie jest pewne na 100#% czy jej sie uda. z wiekiem szanse beda malec a za 2-3 lata moze juz byc bezplodna. Po roku zaszla w ciaze , wymarzona , upragniona. Wszyscy lacznie z rodzina byli szczesliwi. Jej wybor. na duchu podtrzymywali ja wszyscy. I to jest przyklad!!! nie znam wiecej ale napewo znajdzie sie jeszcze ktos kto potrafi podac inny. pozdrawiam

Gość szock
biznes woman... jestem ciekawa i pytam cie powaznie jaki mogł byc powód ze tak wczesnie zdecydowałas sie na dziecko, ja dopieo w wieku 19 lat 1 raz poszłam do gina, wiec mozliwe ze ty byłas wczesniej i powiedział ci ze mozesz miec wielkie problemy potem z zajsciem w ciaze i dlatego sie zdecydowałas. nie osadzam cie, tylko zastanawia mnie co było powodem,.....zycze powodzenia, i napewno masz teraz b. dobry kontakt z dzieckiem, bo jest miedzy wami mała roznica wieku.....

Gość szock
o widzisz znajoma wyjełas mi to z ust, to jest powód.....jesli biznes wonam z tego powodu sie odwazyła zajsc w ciąże to moge powiedziec...podziwiam takie kobiety--->naprawde mowie to szczerze !!!