Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szock

nie do wiary, 15 latka w ciąży

Polecane posty

Znajoma - ale to jakiś wyjątek, a nie mówimy tu raczej o czymś podobnym. Po prostu dziweczynka naczytała się bravo i się poszła bzykać :/ \"A ten 21 wiek, to jakie to czasy, że nie można rodzić w 15 lat?? Co to za specyficzny wiek, że trzeba mieć wobec niego jakieś zobowiązania?\" To jest jakaś paranoja!! Żeby rodzić dzieci trzeba mieć do tego warunki! Nikt nie mówi że są jakieś dziwne czasy, ale żeby decydować się na dziecko trzeba samemu umieć je wychować i utrzymać- czyli nie będąc samemu dzieckiem!!!

oj długo by o tym pisac Ale był to powód czysto medyczny podobny do opisanego przez znajomą Zty ze ja nie miałam powiedziane ze moga byc kłopoty ale usłyszałam ze to NIEMOZLIWE

teraz wszystkie gówniary po wpadce tak się tłumaczą? problemy ze zdrowiem.. :/ Moze z mamusią byłaś u lekarza, potem mamusia też stała przy łóżku jak cię chłopak kopulował?

Gość szock
ok-> koniec tematu...biznes wonam podjeła taka decyzje i nic nam do tego loza szyderców..byc moze ty w wieku 17lat tak samo bys postapiła jak bizneswonam nie przezyłas tego wiec nie wiesz..... wracajmy do tematu....

Gość szock
loza to twoje zdanie, ale czemu obrazasz innych?

Gość szock
loza szyderców...masz dziecko?...bo jakas taka bezduszna mi sie wydajesz i zobojetniała całkowicie

wiec............... 15 lat- o czym ja wtedy myslalam:) - 1 powazny chlopak ale bez seksu. Pierwsze randki, wyjazdy na kolonie- popijanie piwa, zaczepianie na ulicy przez facetow-hihihi- rzucanie urokow na przystojnych chlopakow:D oprocz tego SPORT I jeszcze raz SPORT:) ja o tym myslalam i tak robilam w wieku 15 lat. NIE szlam do lozka z kazdym bo tak im sie podobalo. Poszlam chyba z 4 czy 5 chlopakiem i to po 18. Oj duzo bym stracila jakbym zostala mama w wieku 15 lat- najlepsze swoje lata- lata zabawy. Teraz mam najlepsze lata- lata z rodzina ale teraz moge powiedziec ze jestem doswiadczona osoba a za kilka lat bede jeszcze bardziej doswiadczona:) A co wy robilyscie w wieku 15 lat?

... Wyobraźcie sobie - tak, jestem kobietą! mam 22 lata i nie mam dziecka. I nie planuję w najbliższych 3-4latach. Nie jestem bezduszna i zobojetniała - po prostu nie toleruję tępoty głupich suczek mających dzieci w wieku, w którym powinny zajmować się czymś innym! Zachowujecie się jakby dziecko to jakiś powód do wywyższania się był!

pewnie ze nie musze ale moze ktos to przeczyta kto tez usłyszał od lekarzy ze nie bedzie nigdy mama .Moze komus w ten sposób pomoge

Gość szock
ja podobnie jak znajoma w wieku 15 lat uprawiałam bardzo aktywnie sport to było 10 lat temu, jeżdziłam na zawody, uprawiałam piłke reczną, i bieganie, byłam najlepsza, moze dlatego teraz wygladam dobrze choc dopadło mnie przytycie, ale wiekszosc moich kolzanek ze szkoły podstawowej jest okrąglutkie co nie uwazam bron boze za wade,,,,sama sie utuczyłam jak swinka no własnie dalej zajmowała mnie nauka ale chłopcy mało, bo byłam strasznie pryszczata i to sie społeczenstwu nie podobało....(ale to na szczescie przeszłosc)... ja bron boze nie gardzie młoda kobieta ktora w welu 16 lat jest w ciazy, ale jest jej zal i litosc bierze ze najlepsze lata zycia straciła bezpowrotnie...to smutne.... jestem osoba otwarta i staram sie pomagac ludziom..... ale to co wyprawia dzisiejsza młodziez to zdecydowanie przesada, ale ciaza to lepsze niz tak dziewczyna miałaby kogos czy rówiesnice zamordowac, jak to sie traz słyszy w tv... strach sie bac---. miec teraz dziecko...bo co to bedzie za 10 lat z młodzieza jest coraz gorzej

A ja w wieku 15 lat umawiałam sie z takim człopaczkiem, nizszym o głowę odemnie, ale tak mi sie podobał ze mi to nie przeszkadzało :D Ale sexu nie było w tym wieku, :D :D

szock ja przez 3 lata chodzilam na karate- nic to mi nie dalo oprocz super wspomnie i wygimnastykowania:D a przez 7 lat trenowalam siatkowke, rekraacyjnie -rower, basen, rolki:) Z powodzeniem to od 15 nie mialam problemow i ciesze sie ze nie dalam sie namowic na seks w wieku 15 lat:D probowano ale powiedzialam sobie ze do 18 poczekam i sie udalo. 1 ciaza to byla wpadka ale taka troszke planowana. juz rok mieszkalam z obecnym mezem i doskonale zdawalismy sobie sprawe ze w tym momencie moge zajsc w ciaze i zadne z nas nie plakalo z powodu wpadki. Moj -wtedy -narzeczony byl szczesliwy a ja lekko przerazona , przeszlo mi po 2 tygodniach:D wiec dla mnie 15 lat to zdecydowanie za malo , na to zeby byc matka(chociaz tego mozna sie nauczyc) przede wszystkim za malo dlatego ze nie poczuje tej wolnosci tej zabawy w najlepszym okresie:)

jak miałam 15 lat poznałam mojego obecnego męża z seksem rok poczekaliśmy :D:D:D:D:D

Gość BorSUKI
Nie jestem bezduszna i zobojetniała - po prostu nie toleruję tępoty głupich suczek mających dzieci w wieku, w którym powinny zajmować się czymś innym Zgadzam się z tobą w zupełności.Ja nie mam zamiru chwalić takuie tępe sztuki.

Gość adelajda76
jasne.............................................---------------..............................

Gość Młoda15
jakie niedowiary.... ja myślałam o sexie w wieku 12lat.... chciaż oboje bardzo chcieliśmy, ja z moim obecnie to byłym facetem, poczekaliśmy z sexem troszke.... on mial nie cale 13, a ja juz skonczone.... wg mnie nie powinno sie czekac dlugo z sexem bo to nie ma sensu.... ja wtopy nie zaliczylam... grunt to dobre zabezpieczenie... dzis mam 15lat i około 25 partnetów seksualnych za sobą i żadnego z nich nie żałuje....

Gość Dominiczka-
Dziś dowiedziałam się że moja koleżanka z klasy jest w ciązy... :( Musze dodac ze chodze do 3 kl gimn. czyli mam 15 lat.. bardzo jej współczuje... teraz nie ma juz żadnej przyszłości ;/ jak ona mogła być taka głupia ??? Jeśli juz ona i jej 'chłopak' niby dojrzeli do współżycia to czemu się jakoś nie zabezpieczyli ??? nie rozumiem tego !!!

Gość Lajwa
Nie do wiary? Ja za 2 miesiace bede miała 16 lat i jestem w 1 miesiacu ciąży, mój chłopak ma 18 lat i jestesmy ze soba prawie rok, dodam ze chcielismy dziecka po to zeby zamieszkac razem i ukladac sobie zycie... W domu życie mam takie, że są dwa pokoje, kuchnia , łazienka, w jedym pokoju jestem ja a w drugim mój braciszek i rodzice, mały rośnie i potrzebuje swojego pokoju a ja podczas "nerwów" ciagle slysze od rodzicow ze to nie moj pokoj. Wole juz teraz ukladac sobie zycie... dodam ze wspolzyc zaczelam 3 miesiace temu i sie zabezpieczalismy z glową!

Gość emiiiiiiiiiiiiii
a twoj chlopak ma prace? gdzie bedziecie mieszkac, z czego zyc? chyba jestes jednak za mloda by decydowac sie na dziecko

Gość madzick
Ja mam 17lat i własnie sie dowiedziałam ze jestem w ciazy. Nie wiem co mam robic, boje sie reakcji rodzicow. Zawsze myslałam ze ten problem mnie niebedzie dotyczył, ze najpierw szkoła, studia, maz i dopiero dziecko. a teraz jestem kompletnie załamana. Rozumiem kazda małolate z brzuchem. I niemowcie ze nieletnie z brzuchem sa bezmyslne itd. ten problem mógł tak samo was dotyczyc.

Gość kitykat
trzeba było się nie zabawiać