Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wy to robicie

Jak wy to robicie, że wam gumki pękają?

Polecane posty

Gość jak wy to robicie

Pytam tak z ciekawości, bo sama stosyje przerwatywy z moim chłopakiem,ale nigdy nie było sytuacji żeby coś pękło albo żeby się zsunęła;)Na szczęście:-)Ale jak to się dfzieje, że one jednak pękają?Zbyt intensywne ruchy czy co?:-D

Gość spokojnie to tylko awaria
Gryziemy przed użyciem.

Gość lol...
o co chodzi z tą metodą? :) oświeć mnie, ja gupia jestem ;)

Gość Chmurka7
Dlaczego do razu głupia? ;) Podejrzewam że słyszałaś o tego typu metodzie zakładania gumeczki. Konkretnie chodzi o nakładanie prezerwatywy ustami bez użycia rączek - jest to możliwe przy zastosowaniu lubrykantu (dostępny w każdym sex shop lub apetce- pamiętaj żeby podkreślić że chcesz produkt na bazie wody) Co bardziej wprawionym może i udaje się bez lubrykantu. Trzeba delikatnie (ok. 1 cm) odwinąć prezerwatywe i do czybeczka nalać niewielką ilość lubrykantu - podkreślam niewielką bo jak dasz za dużo to gumeczka podczas stosunku może się obsunąć. Potem wkładasz do usy delikatnie "wciągając"sam czubeczek prezerwatywy - tek jakbyś zasysała powietrze. Uwaga - wkładamy i zasysamy tak by lubrykant nie wypłynoł. Ustawiamy się odpowiednio "pod" partnera i nakładamy początek prezerwatywy na Fallusika;) Językiem i tylko językiem obsówasz prezerwatywe w dół - trzeba to zrobić dość sprawnie tak by lubrykant nie wypłynął. Początkujące panie mogą pod koniec pomóc sobie rączką ale lepiej byłoby- przepraszam za wyrażenie- z przełykiem. Polecam poćwiczyć wcześniej na... ogórku:) ;) :) Miłych wrażeń :) Równie ciekawa jest metodza Bryan'a...

Gość prosze o wypowiedzi
osób, którym się to niestety zdarzyło:( Jak to z wami bylo?Czy gumka była niezbyt wysokiej jakości czy rzeczywiście zębów używaliście jak tu ktoś wyżej pisał:-D Podzielcie sie doświadczeniami, please!

Gość gumki srumki
mojemu kochankowie spadła kiedys we mnie - a kochanek był taki obeznane w te klocki - naszcżęcie tak sie wystraszyłam żę dzieki adrenalinie ja calutka wyjęła, ale wukurzyło mnie to że koleś taki casanowa a mu spadła, a miał normalnej wielkosci fujarke. sama wiec zastanawiam sie jak to jest, i chron sie tu gumka

Gość prosze o wypowiedzi
No dobra, zsunąć się może, szczególnie właśnie jak erekcja ustępuje to facetowi członek wiotczeje i wtedy rozumiem, dlatego odrazu po oosiągnięciu orgazmu powinien ostrożnie "wyjąć" przytrzymując palcami. Ale jak ona może pęknąć jeśli się ją prawidłowo założy, tzn.usunie sie powietrze z czubeczka przytrzymując palcami, no bo jak by zostało to rzeczywiscie może pęknąc jak balonik pod cisnieniem:-D A co sądzicie o durex Extra Safe, napisane, że są dodatkowo wzmocnione tzn. są grubsze, czy taka tez może pęknąc?

Gość Ja to sie nawet tak schizuje
z tą ostrożnością, że nie pozwalam się mojemu facetowi tam wcześniej dotykac wogóle, bo przeciez w tym śluzie przed wytryskiem tez mogą byc zawarte plamniki a nawet ostatnio moment przed założeniem to kazalam mu iść do łazienki obmyć to co mu wyciekło;-)Ostrożności nigdy za wiele:-D

Gość wezyr
dwa razy durex raz unimil mi pekł:O nie wiem dlaczego

Gość o cholercia
to nawet durexy pękają ?:-(

Gość niestety tak
i to nawet extra safe:(

Gość ale jak to moze pęknąć
Ja to kiedyś nadmuchałam tak mocno, potem jak spuściłąm powietrze to paznokcie wbijałam, rozciagałam jak się dało i nic:-)No to jak to pęka?Za ciasno "tam", ze się tak naciąga?A może za mały "poślizg" a za duże tarcie?

Gość ale jak to moze pęknąć

Gość Dominikaa2121
nam pękły 4 razy unimile :( i raz durex , bo bylo za sucho :)

Durex extra safe sa superanckie!!!! A mam pytanke, o co chodzi z metoda Bryan\'a... :) zaintrygowalo mnie to.... Aha, mi gumki nie pękaja i uzywam w/w:) Pozdrowki

Gość a znacie jakieś przypadki
zajścia w ciązę przy prawidlowym używaniu prezerwatyw?;-)

Gość durex
mi gumka pekla nie uzywajac zadnego srodka na poslizg...hym...

Gość Chmurka7
Co do metody Bryan'a - polecam książką "Wspaniała kochanka" Lou Paget. Jest rewelacyjna. Zapewniam że znajdziecie tam wiele zaskakujących propozycji, którymi umilicie sobie czas -przed czy w trakcie stosunku ;). "Pulsujące serce Ameryki", "Ktople deszczu", "Koszyczek", "Sznur pereł" czy "Apaszka" to fantazja na maksa. Otwierając tę lekture można wiele zyskać;). Ja dostałam ją na urodziny i w jedna noc przeczytałam. Naprawde warto!!! Pozdrawiam:)

Gość nigdy nie mow nigdy bo ja
texz sie zastanawialam jak moze peknac. Jak tomozeliwe ze ludzie tak wpadaja? Tylko niedoswiadczonym malolatom sie to zdaza,itd. Do czasu. Nam pekla raz jedyny po 5latach stosowania tej metody. Czyja wina i jak to sie stalo? Nie wiem,ale od tego czasu biore tabletki:P

Gość spokojnie to tylko awaria
Niedoświadczona małolatą to już dawno nie jestem:)Dziewictwo tracilam w prezerwatywie i nie pękła.A już w czasach małżeńskich to za każdym razem,kiedy musieliśmy z nich korzystać.Kwestia partnera?

Gość meandrak
hm my mamy to samo nie wiem może za długo nie można używać albo tylko w okreslonych pozycjach ;)

Gość jak to może pęknąć

Gość wypowiedzcie się

Gość drapaczek
Z mojego doswiadczenia-gumka pękła mi dwa razy-i dwa razy był to D...x wiec juz wiecej ich nie uzywam(bardziej okrzyczanej lipy nie widzialem)-a pekla bez powodu zanim jeszcze doszlo do wytrysku na szczescie-nie wiem-moze za długo trwała zabawa i sie przetarła:)??A co do zsunięcia-raz spadła ze mnie gumka juz po wytrysku (w niej) i niestety musiał byc postinor-a dla tych co sie dziwia jak spadła-dlatego ze penis przed zalozeniem gumki był w śluzie-po prostu zrobił sie sliski od penetracji jeszcze przed zalozeniem:)

Gość alohao
po 30 minutach się przetarła :D

Gość mi się nic takiego nie zdarzył
ja tam się nawet godzine kochałam z moim chłopakiem i nic się nie przetarło, potrzeba tylko odpowiedniego nawilżenia:-DLepiej bez tego nie zaczynać, długa gra wstępna to jest to;-)A jak sie czuje że jest sucho to nie należy konytnuować takiej "jazdy bez poślizgo":-D:-D:-D

Gość STOP PĘKAJĄCYM GUMKOM
no wlasnie jak to sie moze stac?ja sie martwie za kazdym razem ale ale: ostatnio osatnowilismy sprawdzic wytzrymalosc durexow(nowej nieuzytej gumki)-niezle sie musielismy pogimnastykowac ponaciagac(rozciaganie rekoma) zeby sie przerwala Co do zsuwania-moze sie tadzieje jak jest zle dobrana rozmiarem??

Gość pękająco-zsuwające się gumki
Mi i mojemu chłopakowi raz pękła. Zawsze kupujemy w aptece, więc musiała byc dobrej marki. Fakt, trochę szaleliśmy. Dziewczynom, którym takie coś się przytrafiło radzę iść niezwłocznie do ginekologa. Ja poszłam i okazało się, że został we mnie spory kawałek tej gumy. Gdybym nie poszła do lekarza wdałaby się niezła infekcja. Od tej pory zawsze sprawdzamy gumę "po", czy jest cała. Wiele raz też zsunęła się nam. Zazwyczaj w pozycji kiedy to ja byłam "na górze". Już nawet zaczęłam myśleć o tabletkach, choć od kilku lat wzbraniam się przed nimi jak mogę.

Gość johanna2
Durexy pękły 2 razy - raz zostawiając ich kawałek w pochwie :O Teraz z Pepino nie ma takich problemów - są niezawodne.

Gość nam tez lubią pękac
ale tylko wtedy gdy ostro sie kochamy! ale ja teraz biore tabsy wiec nie ma stresu. a co do zostających kawałków gumy to co za problem samemu sobie wyciągnąć??co?nigdy nie włożyłyscie sobie palca do pochwy??a wasz chłopak?he?? wsadzic paluch i wyciągnąć a potem jeszcze sprawdzic czy nic nie zostało...a nie od razu do gina leciec i mu głowe zawracac...