Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wy to robicie

Jak wy to robicie, że wam gumki pękają?

Polecane posty

Gość dzikassss
raz kupilismy gunki na stacji beznynowej to były durexy extra safe. Oczywiscie nie wolno kupowac takich rzweczy na stacji ponieważ czasami pracują tam ciołki którym z nudów zdarza się robić w gumkach kinder niespodzianki. Oczywiscie wszystkie 3 pękły. nic sie oczywiscie nie stało bo biorę tabletki a mój chłopak jest "czysty od świństwa" ..jednak durexów nie polecam.. pepino są fajne..i te zwykłe najzwyklesze..caress coś tam..

Gość EweliS
witam.Uprawialam seks z chlopakiem 1 raz on sie spuscil i za 5 min drugi zalozyl nowa prezerwatywe i sie kochalismy nagle penis wyszedl wiec go wlozyl ponownie i za 3-5 sekund znow wyszedl ale gumka byla peknieta.Gumki mielismy plemnikobojcze.Czy moglam w taki sposob zajsc w ciaze czekam na szypka odpowiedz

Gość kayyyyyyyyyyyyyyyyyyq
szypko ić siem umyj

Gość aśka kutaśka
nam kilka razy pekła guma. Raz jak urządziliśmy sobie szybki numerek- nie byłam dostatecznie wilgotna i pewnie dlatego pękła. No i kilka razy chyba z przetarcia :P

Wiecie co? Ja stosuję Durex Fetherlite Elite i są naprawdę ekstra. Mają więcej lubrykatu, więc sa takie tłuste i trudno, żeby się zsunęła, ciężko żeby pękła. Ostry seks? Nie pękła. Sucho? Nie pękła. Po prostu facet musi być w zwodzie! I wtedy dokładnie dopasuje się do członka. I jeszcze jest jeden bardzo ważny punkt przy zakładaniu. Należy ścisnąć czubeczek, czyli ten zbiornik na spermę. Ponieważ jest w nim powietrze przy nakładaniu. A potem na samym początku wystarczy kochać się delikatnie i wszystko powietrze wyleci poprzez nacisk, ale jak wy od razu ostro zaczynacie to się nie dziwie.. przy takim obcowaniu z durexami nigdy nie pęknął żaden, nawet przy classicach problemu nie było choć lubię tylko te dla wrażliwych..

Gość Szybki Janek
Zależy od wielu czynników... Czasami może być gumka wadliwa, a czasem, za ostry sex i tyle, niestety co jakiś czas należało by "wyjść" i sprawdzić jej stan. Ja jadę bez gumek i moja kobieta jest z tego bardzo zadowolona, Ponieważ znam swoje ciało i jestem świadom kiedy zbliża się wytrysk

Gość gość
a jak to w ogole mozliwe no no tak naprawde w ogole nie rozumiem i nie wiem co chodzi w tym ale probuje zrozumiec kazdego dnia i to zawsze ni 🌼 www.youtube.com/watch?v=ssL9_u-4v7k

Gość gość
No jak to jak to jest mozlie? Dzizas normalnie. Jak jest sucho to guma sie naciagana na penisie i poprostu peka. Jaka w tym filozofia? Zwin dlon w ciasna dziurke i wkladaj w nia ogorka w prezerwatywie a zobaczysz ze peknie, chyba ze wysmarujesz olejem to nie. Proste