Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie śmiejcie się ale....

mam do was pytanie dosyć intymne

Polecane posty

możecie zajrzeć sobie wmajtki?:) wiem jak to brzmi....ale czy możecie zoabczyć jak wyglada wasze wejście do pochwy jak naciągnięcie wagi sromowe te tuz przy dziurce? czy skóra się robi chropowata jakby popękana?:) pytam powaznie...nie wiem czy tylko ja tak mam i czy powinnam sie zgłosić do lekraza:)

Gość Chmurka7
Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi ale u mnie wargi - te mniejsze są bardziej czerwone jak "naciągnę" to faktycznie są tak jakby bardziej chropowate z małymi niby kuleczkami. Napewno nie popękane. Myślę że jeśli nie masz innych dolegliwości (np pieczenie, swędzenie, czy upławy) niż tylko "dziwiący" Cię wygląd to się nie przejmuj każda z kobiet jest inna i jak to mówił wykładowca mojej koleżanki (pan lekarz - ginekolog) "każda cipka różni się od innych i to jest zupełnie naturalne". Pozdrawiam :)

Gość milenkaaaa
ale o co chodzi ? :)

chodzi mi dokładnie o to co napisałaś:) jak naciągam wargi sromowe mniejsze tuż przy wejściu do pochwy tak jakby rbóując "tam " zajżeć to skóra jest właśnie taka jak opisałaś:)"chropowate z małymi niby kuleczkami":) myślałam że to grzybica:P ale nie mam żadnych objawów.....ale jestem głupia;) już dwa razy byłam z tym u lekarza upierając się że coś mam a on na mnie patrzył jak na kosmitkę.....a ja głupia poprostu nie wiedziałam że ta moja "grzybica" pojawia się tylko jak lekko naciągnę skórę:P