Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulka25

test

Polecane posty

Gość aniulka25

Okres spóźnia mi się już tydzien!Teraz zrobiłam test i wyszedł,że nie jestem w ciąży!Bolą mnie jajniki teraz,a od czasu do czasu "Ciągnie" mnie w dole brzucha.Co to może być?

Gość to moze byc
zblizajacy sie porod :classic_cool:

Gość aniulka25
Niezły dowcip!Podziwiam,podziwiam....

Gość sluchaj jestem w identycznej
sytuacji!! tez okres spoznia mi sie tydzien, dzisiaj rano robilam test i wyszedl negatywny, a odczuwam bole sutkow, jajnikow i taki wlasnie ciagnacy bol w dole brzucha, moze mamy zapalenie jajnikow??

Gość aniulka 25
Nie mam zielonego pojęcia!Za tydz.zrobię kolejny test,a jak wyjdzie negatywny tp pędem do lekarza....!!!!Aż się boję...A tak chciałam być w ciąży!

hej,to was uspokoje,bo mi test wyszedł 5 dni przed spodziewanym okresem w obecnej ciąży i tydzien przed sp.okresem z pierwsza córką.Testy sa teraz tak czułe,ze serio,mozecie byc spokojne.By sie upewnic zrobcie test z krwi w kazdym lab.To stres wam okres blokuje.

Gość nie wie co robic
Hej. Mam wielki problem.... Bowiem 29.11 odbyłam stosunek z chłopakiem był to krótki stosunek może 10sek... było to 5dni przed spodziewaną miesiączka którą miałam dostać 4.12 i dostałam ... ale problem w tym że mam dziwne objawy bóle w podbrzuszu , brzuch jakby był ciut na dole zaokrąglony ... temp.ciała mam 37.1 dochodząca do 37.4 czy mogę być w ciązy ... bo jest już 8.01 a 4.01 miałam dostać okres i nie dostałam ....:( Proszę o pomoc...

Gość nie wie co robic
przypomne jeszcze że cykle mam 30-35 ...