Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała 07

relacja teściowa-synowa

Polecane posty

Gość biała 07

dla równowagi- najgłupszy tekst,jaki usłyszłyście od swojej synowej

Gość gochnanaaaa
ze jestem stara i pusciłam syna z kilkoma dziurawymi skarpetami,ze na wozek nie chcialam dac jak sie dziecko urodzialo itp.

Gość teściowa z krótkim stażem
:D:D:D:D ja nic nie wpiszę, bo mam z synową nietypowe jak na normy kafeterii relacje i po prostu sie lubimy :) ale rozumiem motywy powstania takiego topiku jak czytam co te panienki wypisują na swoje teściowe.

Gość no dobrze niech bedzie
rola matki, ktora ma syna powinna zakonczyc sie na wychowaniu. potem powinna dac mu spokoj. o swojej matce tak nie mysli bo codziennie zdaje jej relacje co robi z mezem (moim synem)

Gość biała 07
Niestety, świat nie jest czarny albo biały ,jak by się niektórym osobom wydawało.Wredność, głupota czy inne tego typu zachowania nie dotyczą tylko jednej grupy( teściowe czy synowe) ludzi.Uważam, że ten topik może dać niektórym osobom cokolwiek do przemyślenia.

Gość temat rzeka
najlepsza rada-trzymać się jak najdalej od teściowej/teściów.

A ja z moją Teściową palę fajki po kątach, bo Teściu myśli, że ona juz nia pali:) Ale czasami mnie wkurwia i to powaznie. Ale tylko czasami...

Gość do Roży
i oby tak było po ślubie! ja też lubiłam się ze swoją teściową dopóki nie wyszłam za mąż i nie zamieszkałam z nią pod jednym dachem :o koszmar! :(