Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wen

iloggo w sieci

Polecane posty

Gość wen
Ups. walnąłem się z linkiem http://v098.iloggo.pl/displayPublicGrid Jest to chyba jakiś serwis który sam tworzysz zbierając najczęściej odwiedzane miejsca w sieci. Znalazłem to niedawno, widze tyle co jest pod tym linkiem.

a nie wiadomo kiedy to rusza? moze czekaja az przetestujemy ta wersje. bylo by to rozsadne biorac pod uwage wpadki nawet najwiekszych serwisow.

Gość benon
czy ta stronka nie dziala na zasadzie web 2.0? Oby nie byla w stylu grona, ktore ma ciagle awarie. Jak na razie dziala. Moze jak chca upraszczac, to nie bedzie sie psula?

Gość missek
tak, to jest w stylu web 2.o, czyli nowocześnie. Po tej wersji beta troche więcej się spodziewałem, ale serwis ogólnie wpada w oko. Z pewnością nie tylko ja będe z tego korzystał.

Gość kaaaaantaaaaaaaareeee
No i dobra mądrale, a kto mi powie co ja z tym mam zrobić? Czemu to ma być lepsze od mojej dotychczasowej stronki domowej?

Gość PannaStaranna
Skąd mamy niby wiedzieć co Tobie będzie odpowiadało? Plus za te duże ikony ulubionych adresów, jak będę zrąbana po imprezie to nie będę miała problemu żeby w nie trafić :), a przecież ranek bez obczajki internetu to ranek stracony.

Gość antigone
testuje i testuje juz z tydzien. puki co nic mi sie nie wylozylo, ale zobaczymy. mialabym pare pomyslow na rozszerzenie kilku funkcji, ale to juz sprawa autorow. ciekawam jak to bedzie wygladalo po starcie, zmienia cos?

Gość Viki_May
4.10 rusza oficjalnie. mam nadzieje ze nie skasuja moich ustawien bo juz mam na startowce ustawione i dodalam kilkanascie swoich stron :)

Gość pipipipipipipiiiiiiiiii
Teraz coś tam dłubią to może właśnie Twoje ustawienia kasuja :D Nic się nie martw, niedługo sobie sprawdzisz czy coś Ci zostawili :)

Gość złakobieta
No właśnie! Czemu mi wyłączyli iloggo? :( teraz muszę czekać do jutra, nosz... Ktoś wie, o której to wszystko rusza? No dłuuuuuuuuugo mam jeszcze czekać??

Gość Erazmi
Sam nie wiem, dalej nic nie ma. Mogliby cos napisac :-(

Gość Wodzirej78
ale ocb? u mnie wszystko normalnie śmiga, tylko nie wchodzcie przez v costam, tylko normalnie, przez glowna domene

Gość patisonek
No to teraz mi to mówisz??!! W sumie powinnam się sama domyślić, ale jakoś nie zauważyłam, że to już dzisiaj miało ruszyć :)

Gość mastav
przez ten link podany wczesniej tez dziala. przekierowuje na iloggo.pl

Gość Agatkaaaaaaaa
moja sister zakochala sie w tym serwisie hihi :P mowi ze bedzie dodawac swoje obrazki do tego, cos juz tam robi na kompie, fajna sprawa :P

Grzeczna dziewczynka. Trzeba tam trochę zadbać o dobre stronki takie jak nasza, brakuje mi właśnie takich wpisów.