Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedouczona

mam problem ,kto mi pomoże

Polecane posty

Gość niedouczona

Dziś trochę bawiląm się w ustawieniach mojego komputera mówili mi , że nic nie można tu zepsuć ,ale ja jestem taka zdolna , ze zmieniając tło na pulpicie zaznaczyłąm ikonki na białą otoczkę i do tego na pulpicie wkleiłam obrazek , którego za chiny nie mogę wykasować , na czacie mam zmienioną rozdzielczość literek , jak również na jedmym z forów na którym jestem mam większe literki:( Już kiedyś mi tak się jakoś tak samo zrobiło , ale mój były mi pomógł , tzn. w progranach niby jest coś takiego , ze mogę przywrócić ustawieniz jakie mialam np. wczoraj , czy jakiś czas temu. Do byłego z prośbą zwrócić sie nie mogę bo z nim nie rozmawiam. A sama teraz nie wiem jak wrócić do tych ustawień i jak to zrobić:( Bardzo proszę o pomoc:) Z góry dziękuję:)

Gość niedouczona
Czy ktośmi pomoże?

Gość znam ten bólll
tez tak lubie robic,najpierw wszytsko psuje, apotem trezba brata z kolegą zwoływać

Gość niedouczona
Ale ja boję się wzywać brata bo najpierw mnie wyśmieje , potem nakrzyczy , że grzebałam tam gdzie nie trzeba i nie wiem czy mi to naprawi:(

Gość yhyyyyyyyyyyyyy
Jak masz na forum zmienione litery spróbuj z numerycznej + i - zminiejszac i zwiększać. JAk wkleiłaś obrazek ? jest ot tak sobie ikonka? bo nie rozumiem :)

Gość niedouczona
Z tym obrazkiem na pulpicie to bylo tak : chciałam zwyczajnie zmienić tło na pulpicie, ale zamiast wstaw tło nacisneląm coś innego i tem obrazek pokazal mi się taki mały a potem go powiększyłam i teraz go nie mogę wykasować. Ale przedewszystkim chodzi mi o to aby wrócić do ustawień z wczorajszego dnia

Gość yhyyyyyyyyy
hmm z ustawieniami nie wiem, bo nie mam takich problemów , ale tapete to zmien sobie normalnie wchodząc przez pulpit : tam prawym i wybierz sobie swój obrazek. Rozdzielczośc też tam zmień... nie wiem jak Ci pomoc :)

Gość hmmmm to spruboj
jesli to sie stalo niedawno i jesli od tego wydarzenia nie wylaczylas komputera, to go zresetuj, wtedy komputer nie zapamieta ustawien, i bedzie wszystko tak jak poprzednio. przynajmniej taka mam nadzieje...

Gość wpisz w pomocy
przywracanie systemu

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkjjj
start-->akcesoria-->narzędzia systemowe-->przywracanie systemu

Gość niedouczona
Dzięki , już zrobione:) Kurde nawet nie wiedzialam , ze to takie proste, aż mi wstyd teraz , ze sama do tego nie doszłam. Ale jeszcze raz wielkie dzięki:)