Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

CHCE KUPIC MAłEGO PIESKA,JAKA RASA NAJLEPSZA??

Polecane posty

taki ktory nie ma problemow zdrowowtnych jak np.york. bardzo zalezy mi na kupnie pieska,ale nie potrafie sie zdecydowac,moze macoe jakies sugestie oraz mozemy podpowiedziec wady i zalety danego pieska. z gory b.dziekuje!

Gość bleblebleble
jeśli ma to być pies rodzinny to polecam labka

moja siostra ma jamnika szorstko-wlosego,kochane sa ale bardzo kochaja swoich wlascicieli ..powiedzialabym ze az za bardzo...

Gość zdecydowanie jamnik

ratlerki mi sie nie podobają ;P ,kundelka juz miałama doberman za duzy....chce mała rase.

Gość polecam...
sznaucerka:-) nie za duzy,bardzo milutki i pojetny,a poza tym nie gubi wlosow wiec jest czysto w mieszkaniu:-)

sznaucerki mogą byc..ale są jeszcze takie małe białe,wlochate z grzywkami i nie wiem jak sie nazywaja...

Gość polecam...
te male biale to west terierey,sa rzeczywiscie fajne,ale bardzo kłaczą i na starosc zółkna:-(

beagl,troche za duzy do dwu-pokojowego mieszkania...ale wybrzydzam ;P

Gość sama mam to wiem
sznaucer miniaturka,no przekochane,mądre,ZABAWNE,jedyna "wada" to taka,ze trzeba je strzyc od czasu do czasu. psiaki z charakterem :)

oo dziekuje,,west terrier. słodkie są,ale nie wiem jak sie zachowuja i czy duzo chorują..zaraz poczytam.ale czekam jeszcze na sugestie.

Gość polecam...
ja mam sznaucerke miniaturowa:-)jestem nia zauroczona,jest mila,madra i bardzo kochana. nie choruje,nie wybrzydza z jedzeniem i jest naprawde slodka i bardzo do nas przywiazana:-)

Gość nie prawda
sznaucery to komformistyczne leniwe niew wiadoimo co,zero pojetnosci i jeszcze mniej charakteru!!!

Gość polecam...
bzdura!tak moze napisac tylko ktos kto nigdy nie mial sznzucera i wcale ich nie zna!!! to bardzo inteligentne psy,szybko sie ucza i sa wierne do bolu,za swoim panem skocza w ogien!

chiński grzywacz dla odważnych nagi , dla tradycjinalistów owłosiony pies o cudownym charakterze

nie są przyjazne?? mi chodzi o takiego kochanego pieska,kory bedzie ze mna spal jak mojego kochanego nie bedzie przy mnie i zeby byl przyjazny dla dzieci.

Gość nie prawda
moja kolezanka miala sznaucera...nie przywiazywal sie do nikogo a najmniej do wlasciciela...zero zabawy z nim bylo,wredota gryzla dziecie i w ogole kaszana!!!!!

Gość beagle nie
znajomy mial, to sa strasznie glupie psy, nie radze ;)

Gość rozsadnanuda
a czym to sie rózni rasowy piesek od kundelka?? ładniej sie wyglada na spacerku?? polecam psa moskiewski strozujacy :D...rasowy z rodowodem, dostałam od meza na urodziny :D, gdy nieopatrznie walnelam,ze chialabym czuc sie bezpiczniej w domu ( mialam na mysli monitoring) :D

Gość polecam...
mysle,ze w kazdej rasie moze sie znalezc niezrownowazony glupi pies,wiele tez zalezy od wychowania. Moja sznzucerka jest madra,przyjazna i bardzo mila:-) sznaucer przyjaciol jest taki sam. Ja kocham te pieski. Jesli dasz im milosc oddadza ci stokroc wiecej...

Gość piczka zasadniczka
beagle wcale nie są głupie; sa inteligentne , uparte , mają swoje zdanie i lubie przepychac swoją wolę - to dla kogoś z zacięciem; dla lenia , który chce miec mało kłopotliwego psa , na pewno sie nie nadają , są zbyt wymagające

Gość bolończyka polecam

Gość piczka zasadniczka
może wex sobie takiego ciułała czy jak to się tam pisze

no ja taka jestem uparta i tak dalej,tylko ze ja bede studiowala co dwa tyg wiec nie moze byc taki uparty,,poza tym mam małe dziecko w domu nie moje tylko siostry i jej meza i musi byc spokojny piesek..taki moj wlasny

przygarniete bezdomne kundelki są najmądrzejsze, najwierniejsze i najkochansze:) wiem z wlasnego doswiadczenia. Odkad pamietam w domu byly psy, nieraz kilka roznych ras. Teraz niepodzielnie kroluje sunia kundelkowa. I ona jest the best