Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

CHCE KUPIC MAłEGO PIESKA,JAKA RASA NAJLEPSZA??

Polecane posty

masz shih tzu??????????jaki on jest???????pisz wszystko co wiesz,prosze

no dobrze ja moge poczytac,ale ty co o nich mozesz powiedziec?? duzo choruja?? lubia dzieci??

Gość ja mam shih tzu
tak od siebie: bardzo kochany piesek, strasznie się przywiązuje, okazuje miłość i oddanie, chetnie bawi się z dziećmi, jest strasznie radosny, nie ma większych problemów zdrowotnych (chodzi mi o jakieś wady i choroby, na które podatne są co niektóre rasy), włos nie jest problemem, bo można go obcinać, przy czym zaznaczam, że to jest włos, a nie sierść, którego prawie nie gubi (moja panna nie gubi wcale) i nawet jeżeli gdzieś go napotkasz na dywanie to łatwo się odkurza

Gość ja mam shih tzu
moja panna jest regularnie szczepiona i to cały ambaras jaki mam z troską o jej zdrowie

Gość ja mam shih tzu
na necie znalazłam taki żartobliwy przepis na shih tzu (bardzo trafiony): Weź odrobinę lwa, kilka łyżeczek do herbaty króliczka, kilka gramów domowego kota, jedną część królewskiego błazna, odrobinę primabaleriny, szczyptę starego Chińczyka, nieco żebraka, łyżeczkę małpy, ciutkę małej foczki, dużą porcję misia-przytulanki, uzupełnij to wszystko psami z Chin i Tybetu

hehehehhehe,dobre ;p dzieki...bede myslec miedzy snaucerem,shih tzu i westie. i bolonczyk. bo maltanczyk odpada..nie lubi dzieci

To idiotyczne pytanie ,to tak jak bym powiedziala :chce wyjsc za maz ,jaka rasa najlepsza bialy,czerwony ,,żółty a moze czarny?

Gość la la la
maly piesek...www.delgheno.com/cuccioli.htm

Gość ja mam shih tzu
a co do tego żebraka... są takie czekoladki dla psów... gdy tylko sięgam po opakowanie moja psica nagle ma mine biednego zagłodzonego psa z krajów trzeciego świata, a jej mina mówi: jak nie dasz mi tej czekoladki to zaraz tu trupem z wycieńczenia padnę ;) zreszta na tych czekoladkach opierała się nasza nauka sikania, aportowania, dawania łapy itd bo to była i jest jej ukochana nagroda

dla ciebie moze i idiotyczne,dla mnie nie..nie jesdna osovba na forum zadawala o wiele glupsze pytania. ty mozliwe ze tez..wiec sie nie czepiaj

Gość la la la
www.delgheno.com/cuccioli.htm

wiem jakie to są czekoladki. moi rodzice maja 3 sklepy zoologiczne i pracuje u nich ;) sa tez takie mleczne ;p

Gość la la la
moze tera cos przerywa www.delgheno.com/cuccioli.htm

Gość ja mam shih tzu
do mały kwiatek: to nie jest idiotyczne pytanie, tylko zdrowe podejście, trzeba się zastanowić nad tym jak pies odnajdzie się w naszych warunkach bytowania i jak my odnajdziemy się z nim a później znajdują się np setki nieszczęśliwych husky mieszkających na 11 piętrze i widzących trawnik rano i wieczorem przez 20 minut...

Gość la la la
malutkie co? to male mastinki....

dokładnie ;) najpierw trzeba dowiedziec sie duzo o piesku potem wybrac a nie kupowac na slepo

Gość ja mam shih tzu
sklepy zoologiczne... jeju co za raj :) jogurtowe też są, wszystkie wcina, ale czekoladka to rarytas ;)

Gość ja mam shih tzu
ale kurcze ile miłości mam z tego małego ciałka... :):):) oj, idę spać, bo zaraz zacznę stukać same posty o mojej malutkiej i snuć hymny pochwalne na jej cześć ;) ...Tasza, kochanie Ty moje sierściate najmilejsze...

ojej,musi byc kochana...ucaluj ja ode mnie ;) gratuluje pieska ;)dobranoc

Każdy pies, niezależnie, czy jest duży, czy mały, wymaga wychowania, prawie takiego samego, jak dziecko. Jeżzeli masz zdecydowany charakter i umiesz wyegzekwować posłuszeństwo, między innymi, będąc KONSEKWENTNĄ w nagradzaniu i karaniu, to każdy pies będzie dla ciebie i twoich bliskich, kochanym i rewelacyjnym przyjacielem Z małych psów polecam, z własnego doświadczenia, pekińczyka. Miałam ich kolejno, jednego po drugim, dwójkę. Jestem z natury spokojna i konsekwentna, w takim duchu wychowałam swoje dzieci i moje psy i relacje między nami wszystkimi były wspaniałe.

ostatno był tu podobny temat dziewczyna szukała \"kieszonkowca\" :) ja zwróciłam uwage na Chihuahua długowłosego http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Chihuahua2.jpg a zakochałam się w papillonach (motylki - mają świetne uszy:D ) http://www.epagneul-nain-papillon.com/photo/photos/im_1134040070.jpg http://www.agility-papillon.ch/downloads/Bild%20019.jpg http://casopis.planetazvirat.cz/foto/060101-papillon-01.jpg

Gdybym miała odpowiednią ilość pieniędzy, to teraz kupiłabym sobie właśnie długowłosego chichuachua, lub papillona. Są po prostu boskie!!!!!!!!!!!!!!!

LABRADORKI N I E SĄ MAŁYMI PSAMI !!!!!!!!!! Są absolutnie fantastyczne i kochane, ale ich gabaryty zdecydowanie nie podchodzą pod miano małych

ciesze się że się komus spodobały :D obie rasy podobają mi się ze względu na wygląd (dorosłych piesków, bo szczenięta są wszystkie ładne:P) ale ze względu na charakter wolałabym papillona :)

Gość Milosniczka psow
Proponowalabym, cocker spaniela