Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natusia*20*

Brak Okresu - POMOCY

Polecane posty

Gość Natusia*20*

Witam Was !! Przed chwila jak popatrzyłam do mojego kalendarzyka to sie przerazilam , okres mialam dostac 7 wrzesnia a jeszcze go nie mam :(:( wydaje mi sie ze w ciazy nie jestem poniewaz nie wspolrzylam z moim chlopakiem bo przez 3 miesiace nie bylo go w polsce , ale za to od poczatku sierpnia sie odchudzalam i schudalm 6 kg . czy to moze byc powod zaby okres mi sie spoznial ?? tydzien temu dopiero zaczelam wspolrzyc ale uzywalismy prezerwatywy itd. od pewnego czasu zauwazyalm bardzo duzo śluzu, nigdy tak nie mialam a teraz to jest ochydneee. Prosze czy ktos tez mial takie obiawy ???? zawsze przed okresem bolały mnie piersi i jajniki ale jak narazie nic takiego nie wysteuje w moim organizmie :(:( prosze i jakies rady !!!!!!

kochana, okresu nie masz przez rygorystyczne odchudzanie - 6kg w tak krotkim czasie to naprawde duzo! ciaze bym wykluczyla, tym bardziej z zabezpieczeniem... poczekaj jeszcze troszke, narazie spoznia ci sie 13 dni, ja tez tak mialam w tym cyklu - i nawet sie nie odchudzalam:P buźka

tez z niecierpliwoscia czekalam na okres i dopatrywalam sie objawow miesiaczki, ale nic... nadeszly dopiero dzien przed okresem. ale poeim ci ze nawet jesli mialabys bol jajnikow i piersi i tak podszywalabys to pod ciaze... nie stresuj sie, organizm to nie komputer!!! okres sie zjawi - i jeszcze bedziesz narzekac:P

Gość Natusia*20*
ale moje odchudzanie nie bylo az tak regorystyczne !!!!! poprostu odmowilam sobie slodychy , jedzenia po 18 godzinie , raz w tygodniu jedalm cos smazonego , nie pilam gazowanego . poprostu zmiejszyma sobie poracje jedzenia ale za to duzo cwiczylam . caly czas z "głowa sie odchudzalam" bo wlasnie nie chcialam doposcic do zaniku miesiaczki , lecz wydaje mi sie ze chyba tak sie stalo :(:(

No moze nuzylam niewlasciwego slowa... Ale chodzilo mi głownie o duzy spadek masy w tak krotkim czasie - to jest w pewnym sensie szok dla organizmu. Zwykle przy takich skokach may ciala sa nieregularne miesiaczki... W ciazy moim zdaniem nie jestes:0 SPOKOJNIE, wdech - wydech - wdech - wydech... Na stowke bedzie wszystko ok.

Gość Natusia*20*
kiwik mam taka nadzieje !!!

Gość Natusia*20*
czy ktos jest lub byl jeszcze w takiej sytuacji ??

Gość wasza droga wandeczka
natusia , dla organizmu , a przede wszystkim hormonów , każdy kilogram zmiany to duża różnica; moze byc , że przez szybką utrate 6 kg coś się rozregulowało; ale to jeszcze nic poważnego raczej

Gość załamana i s mutna
jak mozna wywołać miesiaczke jezeli sie spoźnia??

Gość asda
hej. mam podobny problem.... tylklo ze ja w ostatnim miesiacun przytylam kolo 6 kg:P no i sporo stresow mialam... i tak jak ty mam pelno dziwacznego sluzu, i przez pare dni pomieszany byl z krwia:/

Gość hzm
na wywołanie okresu dobra jest herbatka z czarnej malwy

Gość S i Z
no to spróbuje tej herbatki;) a coś jeszcze?

Gość Natusia*20*
no u mnie dalej nic :(:(:(:(:( a ta wydzielina leje mi sie "strumieniem " kurcze !!!!!!!!! co sie ze mna dzieje :(:(:(:

Gość urszulka wwwww
hmmmmmm nie mam pojecia !:!!!!

Gość ZiS
heh..u mnie tez jeszcze okresu nie widac..i nie wiem co mam myslec przeciez do niczego nie doszlo..spermy nie mialam w srodku....:/ a nikt mi nie odpisal czy po palcówce moze spoźnić sie okres...:( nie wiem co myslec... i mam jakąś wydzieline,a spóźnia mi sie4dzień.