Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całkiem złamana

wyprawka

Polecane posty

hej, widzę, że dziewczynki już przeanalizowały Twoją wyprawkę, więc ja nie będę zaczynać wszystkiego jeszcze raz. Widzę jednak, że zastanawiasz się nad kocykiem? Ja mam dwa polarowe takie cieńsze i jeden gruby z akrylu. Naprawdę polecam taki kocyk jest cudownie mięciutki i puchaty, mój jest brzoskwiniowy z króliczkami które są takie troszkę wypukłe. Nie używam do łóżeczka kołderek chociaż mam, córcia śpi pod tym kocykiem i nigdy nie marznie, choć za oknem widać jaka pogoda:) Niestety nie wiem ile kosztuje, bo to maja mama kupiła dla wnusi, ale naprawdę się opłaca nawet jakby był droższy:)

Gość MariolaWiola
Heja ! Ja też miałam ten problem a sklepu tu koło mnie nie ma wiec zdecydowałam się na zakup w internecie i nie załuje. Wydałam ok 550 zł i sama sobie wybierałam co chce do wyprawki. Znalazłam taki sklep na www.mamitati.pl Wyszło razem ok 65 części, chyba wszystko z ubranek co potrzeba. Przysłali nawet gratisa, taką fajną gąbeczkę w kształcie rybki :) Mariola

Gość dobreeeee
up

Gość e-Infant.pl
Zapraszam do zapoznania się z ofertą naszego sklepu. Posiadamy bogaty wybór akcesoriów niemowlęcych. Oczywiście w korzystnej cenie.

Gość łucja098
Ważnym elementem wyprawki la dziecka jest pościel. Od niej zależy czy dziecko będzie spało spokojnie, i czy nie będzie się odkrywało. nie ma jednakiej recepty jaka to ma być pościel. Sklep z pościelą m.in. dla dzieci znalazłam tutaj http://www.wyjatkowaposciel.pl/ Dzięki niej moja półroczna córeczka potrafi przespać całą noc.