Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola1001

Czy można nie lubić się całować?

Polecane posty

Powiedzcie, czy ludzie w każdym wieku odczuwają taką samą potrzebę całowania. Czy im się jest starszym tym rzadziej tego potrzebują. Ja (jestem młoda) uwielbiam się całować i dlatego mam obsesję na punkcie higieny jamy ustnej(czyszcze zęby nitką, mam płyn itp, no i oczywiście nałogowo odwiedzam dentystę). Niestety mój partner nie za bardzo lubi się całować (ma 36 lat). Co o tym sądzicie? Dodam jeszcze, że na 100% go pociągam.

Gość koobi
Zgadza sie--jestesmy z mezem po 30 i prawie w ogole sie nie calujemy.

Gość koobi
Jakos nie--chyba nie bardzo lubie to zajecie ;-)

To może ja jestem jakaś dziwna. Może ludzie całują się częściej na początku znajomości a pózniej ochota przechodzi.

Gość koobi
Nie twierdze,ze u mnie wszystko ok.Moze jeszcze ktos sie wypowie :-) Ciesz sie,ze lubisz.

jesli ktos nie lubi się całować abvo sam tego nie umie tak naprawde robic należycie albo jego partner nawala....nie wyobrażam sobie życia bez pocałunków, i tych najzwyklejkszych, słodkich, i tych namiętnych:D w końcu pocałunki są językiem miłości

Gość ja nie lubie serio
mam meza i sie nigdy nie calujemy w usta,nigdy nie lubilam tego,nawet chyba nie umiem

justus. zgadzam się z Tobą. Nie rozumiem tylko tego jak można nie umieć się całować!

całowanie jest super ale im dłużej jest sie w zwiazku tym bardziej przestaje to być tak intensywne jak na początku znajomosci.

hmmm, można...nie mówię, że jestem mistrzem ale spotkałam się nie raz i nie dwa z faktem, iż mężczyzna, z ktoę całowałam chyba nie miał o tym pojęcia....jeśli są uczucia pocałunki są wspaniałe!!!!wszystkiego się można w życiu nauczyć...wystarczy włożyć w nie serce:D to akurat nie wielka sztuka;)

heheh, witajcie... ja od zawsze lubilam sie calowac...wlasciwie to wraz z z namietnym pocalunkiem coraz bardziej chce czegos wiecej, na pewno znacie to uczucie, ale tak pieknie byc nie moze, bo w pewnym momencie moj maz przestaje...i dla mnie to juz jest normalne, on od zawsze to lubi, ale nie za dlugo... jak pomysle o takich dlugich namietnych pocalunkach to musi sie kojarzy taka para nastolatkow, ktorzy w koncu maja chate wolna i chca to wykorzystac, a poniewaz nie moge isc na calosc, caluja sie i caluja... natomiast te powazne zwiazki z dluzszym stazem to juz cos innego...pojawiaja sie troche inne pocalunki...tak juz chyba jest... pozdrawiam

Gość jatakaja
ja tez nie wyobrażam sobie teraz zycia bez pocałunków :) w zasadzie pierwszy raz to zrobiłam rok temu i od tamtej pory uwielbiam to 😘 Ale np. mój chłopak nie przepada za długimi namiętnymi pocałunkami (chociaz czasem jak go poniesie to jest baaardzo miło :P ).

Gość moj byly nie umial sie
calowac. pocalunek z nim byl STRASZNY! zdawal sobie sprawe z tego ze w tej materii jest do chrzanu. z nim nie lubilam sie calowac. w lozku tez byl do d.... pojecia nie mial co ma robic.

Gość wweh
jestem dziewczyną, nie lubię się całować wszelkie inne pieszczoty są dla mnie super

Gość do Amanta
stary dziad z ciebie, a wysławiasz się jak smarkacz

Gość ja nie lubie sie calowac
i nie widze w tym zadnej przyjemnosci. ale lubie sie przytulac kochac itp

a ja uwielbiam się całować i mój ex też to uwielbiał, czasami jak się do siebie przykleiliśmy to jak nastolatki, to było piękne...mmmm