Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupie pytanie mam

Czy można mieć na twarzy cerę mieszaną/tłustą, a na całym ciele suchą??

Polecane posty

Gość Głupie pytanie mam

Czy skoro na ciele mam suchą, to na twarzy też jest sucha, tylko przetłuszczanie się to reakcja obronna na przesuszenie?? Na ciele nie ma gruczołów łojowych, więc sie nie ma co przetłuszzcać i jest bardzo sucha, łuszczy się, ale na twarzy są. Więc czy to możliwe, że tak na prawdę mam suchą skórę na buźce?

Gość Głupie pytanie mam
hihi ale co oczywiscie?? oczywiście można mieć na ciele sucha, a na twarzy meiszaną? czy oczywiście mam na twarzy sucha??

ale jo głupio:) źle zrozumiałam:) To niekoniecznie, ja mam na buzi mieszaną z tendencją do tłustej a na ciele sucha jak pieprz..:) Pozdro;)

Gość ja też na twarzy mieszana
a reszta sucha jak wiór:(

ja tez mam pyszczek błyszczący a reszte ciała musze traktowac natłuszczaczami :)

ależ oczywiście, że na ciele są gruczoły łojowe! na plecach więcej, na łydkach mniej... ale również są! i właśnie rodzaj cery ocenia się pod kątem ich aktywności. ja mam na ciele również skórę mieszaną :P

Gość Malinowa rusalka
Ja tak mam!!!:) Na ciele sucho a buzia sie swieci zwlaszcza na nosku .Na policzkach juz nie :0 I jeszcze problemy z grudkami.. Bezsenss..zamiast sie cieszyc zyciem to sie wieksza czesc walczy zeby wygladac jak "czlowiek".