Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garsyjka

kto poklika aby zabić czas nudy

Polecane posty

Gość a no jestem
tak,b o najpierw ja sie narobie a on potem sie krzata po domu i tylko slysze: zaraz zjem,.. no zaram.. a potem wszystko jest zimne, polowe nie zje... taki los

to czemu nie pójdziecie na taki układ że ty bedziesz gotowac obiad a on robic sniadania wtedy cie doceni

Gość a no jestem
hehe nie da rady, nie jestem w sumie zla za to, on pracuje biedak 16h dziennie wiec mu sie nie dziwie ze jest taki zakrecony,ale co ponarzekac sobie nie moge hehe :D

zreszta skoro lubi jeść zimne to jego sprawa i jego zmartwienie nie twoje ty zrobiłas a to że on sie ociąga to jego zmartwienie

Gość a no jestem
kurde mole ide go budzic bo za 1,5 h musi byc znow w pracy,a dzis wrocil po 5 rano.. wiec sama rozumisz.. nie jest latwo.. masz racje jak chce to niech je zimne :p herbata juz wystygla na bank.. dlatego pytam sie zawsze, o ktore cie obudzic,mowi ze o 11 to robie na 11 a tu juz jest 11:35 a ten spi..

Gość nie znasz przykazania
nie zabijaj?

Gość a no jestem
niestety nie mam mozliwosci, wyprowadzilam sie dopiero do niego 1,5 miesiaca temu, nie znam jezyka..:( chodze do szkoly, ale w tym tygodniu mam rozmowe o prace.. oby cos z tego wyszlo..

Gość a no jestem
hehe mowi juz wstaje: to wyciagam kielbase i mowie no to chodz a on: jeszcze 15 minut haha :D

Gość a no jestem
nie mam z kim pogadac , nikogo tu nie znam, rodzina b. daleko dlatego wchodze od czasu do czasu na kafe zeby pogadac, pozalic sie itd

Gość a no jestem
z Niemiec :) zadna tajemnica.

to faktycznie nie masz ciekawie ale z drugiej str, chyba jestes szczesliwa i zycie tez masz inne

ale w Niemczech mieszka dużo polek a na tym forum możesz takie os. znalesć i nawiązać kontakt a kto wie może okaże sie że jakaś sasiadka która mieszka niedaleko jest tez polką

Gość a no jestem
szczesliwa jestem, dopiero ucze sie zyc tutaj :), brakuje mi jedynie domu, rodziny, przyjaciol.. ale taka droge wybralam.

Gość a no jestem
garsyjka, pewnie masz racje :) jak narazie to znam same Niemki- kolezanki mojego chlopaka, to mile dzioewczyny, niby dogadac sie dogadam, ale czasem jak zaczna nadawac to nie nadazam :p