Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LULKA123

DLACZEGO CHUDNE????

Polecane posty

Gość hanuszka
ja tez mam problemy z waga,mam prawie 20 lat , mam 156 i 42- 43 kg wagi , nie wygladam na anorektyczke ale jestem szczuplutka, to niby rodzinne , ale tak samo jak.... tarczyca, no i 2 lata temu okazalo sie , ze jestem na to chora, waga sie trzyma zawsze tyle samo waze, ale jestem malutka i chudziutka,teraz niby jest lepiej , mam powoli odsatwiac leki ale zy wkoncu przytyje .... no coz rozmiar 34/36 , zawsze moglo byc gorzej :)

Gość max151
przestaam jesc sodycze i jem tylko ciemne pieczywo czy to morze byc przyczyną spadku wagi

Gość LULKA123
NO WITAM PONOWNIE!!! TO U MNIE TAK:MORFOLOGIA.OB.MOCZ W NORMIE.TARCZYCA TEZ. WIZYTA U LEKARZA ZAKONCZYLA SIE NA SKIEROWANIU NA BADANIE KALU NA OBECNOSC PASOZYTOW I RTG PLUC:) TYLKO DLA MNIE DZIWNE TO JEST TO ZE NA WADZE TAK NIE WIDAC SPADKU MASY CIALA TYLKO PO CIUCHACH SZCZEGOLNIE SPODNIE W PASIE BRZUCH CIAGLE WCIAGNIETY MIMO IZ CIAGLE JEM. ZJEM OBFITY POSILEK I CZUJE GO TAK PRZEZ GODZ. A PO GODZ JUZ SSIE I BURCZY.

Gość to musi być pasożyt

Gość elfirka
moze masz dobra przemiane mateii...

Gość elfirka
ja waze 50kg mam polroczne dziecko a wygladam jak malolata.a jestem chuda bo tak juz chyba musi byc

Gość elfirka
tak musi byc tzn ze to rodzinne w moim przypadku.moj ojciec w moim wieku tez tak wygladal

Gość LULKA123
JA BYM SIE TAK NIE MARTWILA GDYBY TAK BYLO CIAGLE.A NIE NAGLE WSZYSTKO BYLO DOBRZE A TERAZ CHUDNEI CIAGLE SSANIE.:)

Gość elfirka
a wrzody zoladka wykluczone?

Gość hanuszka
elfirka ma racje , niektore nalecialoci poprostu sa rodzinne:) u mnie moja mama baral slub jak miala 25 lat i kobieta stwierdzila ze '' takie gowiary slub biora'' bo wygladala na 16-17 lat, moj ojciec zreszta tez :) badzmy dobrej mysli :) ps. ja mam tak szybka przemiane materii , nie skreslaj faktu ze twoj orgaznim poprostu sie zmienil , poprostu organzim moze miec swoja nature

Gość LULKA123
WRZODY???-SAMA NIEWIEM MIALAM ROBIONA JAKIES 2 MIESIACE TEMU GASTROSKOPIE TAKZE NIC NIE WYSZLO. ALE TERAZ JAK POSZLAM DO LEKARZA TO OBADALA MI BRZUCH I COS WSPOMNIALA O WRZODACH I ZALECILA TABLETKI.

Gość ewqa2
Odrodzona, odezwij sie.

Gość odrodzona
witajcie, jeszcze nic nie wiem, ale jako ze jestem optymistka jestem ciagle dobrej mysli... diagnozy jeszcze nie mam, czuje sie dobrze choc slabo, chodzic moge wiec sie ciesze :) dzis wieczorem lekarz i bede wiedziala cos wiecej, a co do wynikow - rtg pluc prawidlowy, z krwia troche gorzej ale to lekarz musi zinterpretowac, dziwna sprawa - nie zrobili mi OB !! az sie zdenerwowalm, przeciez to podstawowe badanie, tyle krwi mi pobrano, wszystkie mozliwe testy i zeby nie sprawdzic OB?!?! renomowana placowka Medicover, wrrr....

Gość ewqa2
Fajnie,ze odpisalas, dobrze,ze nic nie wyszlo w plucach. OB jest badaniem niemiarodajnym, powinnas zrobic CRP- WSKAZUJE STAN ZAPALNY W ORGANIZMIE. Zreszta o tym wszystkim decyduje lekarz. Trzymaj sie.

Gość odrodzona
hej, no ja też się cieszę że płuca oki :) tylko, że limfocytów mam o wiele za mało (nigdy tak nie miałam) i za dużo leukocytów, i jeszcze parę innych wyników odbiega od normy, co do OB to wiem, że może być podwyższone pod byle pretekstem, więc nawet jeśli wyjdzie duże to nie będę panikować. Jak na razie to na pewno wiem tylko jedno - trafiłam do konowała a nie do lekarza, kompletnie na niczym się nie zna ten człowiek, za to przestraszyć potrafi, brrr... :( pozdrawiam słonecznie :)