Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help me

POMADKA CZY BŁYSZCZYK, CZERWIEŃ CZY BRĄZ?????

Polecane posty

Gość help me

Dziewczyny, pomozcie mi cos zakupic na moje usta, bo juz nie wiem co. Mam włosy ciemny brąz, piwne oczy, cere tłustą, odcien ani nie blady, ani nie po solarium :P Nosze okulary i mam blade usta. Na jaki kolor i czym je malowac? Chodzi o jakis dobry produkt, chętnie z Avonu ale niekoniecznie! Dzieki :)

Gość judytaaaa
mam mniej wiecej taki typ urody jak Ty i blade usta własciwie z minimalnym kolorytem...:) polecono mi zgaszony róż, brudny róż.

Gość help me
Dzieki Judytaaa:) A moze ktos podałby mi nazwe i odcien jakos dokładniej? Hmm bo nie wiem sama jak znalezc ten brudny róż? :P

Gość help me
Aha no i jaki do tego różu cien na powieki????

Gość propozycje mile widziane

Gość Ja osobiście nienawidze
bladych ust ani mody na taki makijaż, jestem b.ciemna szatynka, a poza tym nie jestem już nastolatka... no dobra przyznam się :) 33 lata, wiec spokojnie używam czerwonej szminki na codzień :) . Efekt - BOSKI :):):)

Jeżeli brąz to nie ciemny delikatny, jasny lub brudny róż tak jak już wcześniej ktoś napisał, czerwień zdecydowanie odradzam wygląda nienaturalnie, a do tego bezbarwny błyszczyk :)

Gość help me
A mozesz napisac jej nazwe i cene?

Gość help me
Ale jaki to jest brudny róż? Mozecie mi pokazac np. na przykładzie katalogu z Avonu, bo mam go przed sobą? :)

Nie mam ostatniego katalogu mam stary taki z przed 2 miesięcy ale sprawdzę i postaram sie napisac tak mniej wiecej o jaki kolor chodzi

Gość help me
Dzieki :) A zebysmy wiedziały o co chodzi, to mam prosbe- poszukaj w katalogu np. pomadek BEYOND COLOUR i napisz czy moze tam jest jakis odcien?

Niestety tej co piszesz nie widze za stary katalog mam z czerwca ale: Szminka Ultra Colour Rich to nr 10843 Rose Quartz Błyszczyk Extreme Gloss to nr 16329 Mauve Sparkle To ą przykłady brudnego różu, nie wiem czy znajdziesz to w tym nowym katalogu :D

Gość help me
Mauve Sparkle to odcien szminki My Lip Miracle :P Hmm troche sie te odcienie które podalas różnią miedzy sobą no i niestety nie ma ich w aktualnym katalogu! Ja sie zastanawiam nad odcieniem Romantic Beyond Colour!!!!????

Gość szukam zgaszonego rózu