Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nizmerna

koszmarne sny

Polecane posty

Gość nizmerna

czesto snia mi sie wypadki samochodowe tzn takie z ludzmi. nie mam pojecia dlaczego takie cos. nie jest to zbyt mile.czesto sa to np ktos wpadl pod tramwaj, pociete cialo krew kawalki miesa porozrzucane po ulicy. okropienstwo albo samochodowe to samo pelno krwi cialo zmasakrowane na ulicy nie przypominajace czlowieka tylko jakis kawal miesa. jestem przerazona . trwa to pare lat. chyba powinnam zaczac sie leczyc. bo to chyba nie jest normalne

Gość nizmerna
ale wyglada na to ze za to sie placi chyba ze zle cos przeczytalam

Eeeee... myslalam ze cos gorszego. Takie sny to ja mam czesto ;) Moze glodna sie kladziesz...? Jak przed spaniem nie zjem czegos to potem mam bardziej koszmarne sny :P

Gość nizmerna
no nie wiem dla mnie to straszne.sna mi sie tez inne rzeczy ale dla mnie mniej juz okropne. takie cos ze przychodza jakies potwory i wszystkich morduja ja to widze staram sie uciec. najczesciej chowam sie w jakiejs szafie i i widze jak ten potor morsuje jakiegos czlowieka. i tak prawie codziennie. moje sny nie sa zbyt przyjemne zawsze snia mi sie jakies straszne rzeczy ale twe wypadki sa najgorsze takie strasznie krwawe az przesadnie. widzialam kilka wypadkow w zyciu i to smiertelnych takich z mozgiem na ulicy i podobnych ale mysle ze to chyba nie ma zwiazku z tymi snami. w snach przewazaja ludzie pod kolami tramwajowymi