Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Obcy

Dzień Dobry!

Polecane posty

gdzie? pod wodą?......nie no o tym nie było mowy że to wodna orkiestra ma być :D to ja nie wchodzę....zostaje na widowni :)

tak się margaritta zachwycasz, jakbyś wiedziała na czym polega to jodłowanie ;-)

jasne że wiem......Abis. to jest wydobywanie zachwytu w taki sposób.... ooooooOOOoooooOOOOOoooooccccCCCccccchhhHHHHHhhhhhhh. no bez powodu nikt tak sie nie zachwyca nie? :)

Zapomniałas o okularkach...zerówki mogą być:-) Ale do jodłowania to musisz się ubrać jak Heidi:-D

No własnie opowiedz mi o tych wadach....o takie idealne to niceiekawe są:-) margaritta - widzę że wiesz w czym rzecz....jestem pod wrażeniem:-)

Moje wtryski działają prawidłowo, może dlatego że nie jeżdzę na gazie, nigdy nie ruszam bez smarowania...lewarek ciężary podnosi aż miło....i Ty się pytasz czy ja mam uprawnienia?:-D

Wiesz, ja już nie pierwszej młodości jestem, nie jedną kierowniczkę prowadziłem... ...ale żeby Cię uspokoić...zrób mi egzamin...ustny:-)

Z tymi co się dobrze prowadzą, nie ma takich atrakcji....ta ciągła uwaga, trzymanie w ryzach....to są emocje:-) Ty masz wątpliwości co do mojej wiedzy teoretycznej, ...sprawdź mnie:-)

Może dlatego że pewnie się czuję w temacie:-) Co nie znaczy że nie można mnie czymś zaskoczyć:-)

musztarda....zrób test :) ustny rzecz jasna. zobaczymy czy aniołek z niego czy diabełek ;) chętnie w jury zasiądę :)

a to juz jesteś wtajemniczona musztarda.....nie wiedziłam że nie jest blondynem ;) tylko czarniawy :)

No dobra, skoro już wiadomo że nie jestem Tobie przeznaczony....gdyż nie jestem wysokim niebieskookim blondynem....nic nie stoi na przeszkodzie, pokazać mi się....misię:-D