Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i nic sie na to nie zanosi

Mam 24 lata i nigdy nie pracowałam

Polecane posty

Gość HJGVFC
kamis1982 .....czy i mi moglabys podac owe adresy?moj mail to fioletowa6@tlen.pl z gory dzieki! pozdrowka

Gość aga 24
Czy jakaś z Was jest z Wrocławia albo szuka pracy we Wrocku?

Gość bez pracy jest sie rownym
tak jak napisałem to ze ktoś pracuje a ktoś nie to nie znaczy ze jest gorszy albo kaleka... tylko zazdrośnicy pisza np: ty niepracujesz leniu patentowany a ja pracuje lub inne podobne bzdury... ja mam 23 lata pracowałem miecha czyli można powiedzieć ze tez nie bo zrezygnowałem bo ja szanuje samego siebie i od razu prosto w oczy szefowi powiedziałem ze za takie grosze normalny człowiek nieda sobą pomiatać mam namysli 1600zl a co dopiero powinni ci zrobić co dostają 1000 i poniżej... i zresztą sami rodzice prosili zebym do nich wrocil i pomagal na chacie i wlasnie pomagam, chodze na silownie itp. wiec powiem tak większych leniwców widuje pracujących niż niepracujących tyle w temacie a jeśli zazdrościsz komus ze jesteś mądrzejszy (niby)a na pewno nie jesteś tylko rowny to pewnie slabe dzieciństwo i wspolczuje :/ ja akurat każdego tak samo traktuje siebie,bezrobotnego,pracujacego,bezdomnego itp. każdy umrze na każdego przyjdzie czas i każdy ma swoja wlasna madrosc każdy jest w czyms dobry a jeśli nie to po prostu tego nie odkryl to jest smutne ale szanuje tak czy siak i niema się czego wstydzić jeśli się niepracuje i najczęściej przyjaciol a nie pozerów poznaje się wtedy kiedy druga osoba szanuje cie tak samo jak siebie pracujacego