Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaam

grrrrrrrrrr !!

Polecane posty

Gość aniaam

Jejjuuuuuuuuuuuuuuuu... pies właśnie 'zjadł' mi moje kochane buty !!! A może raczej przeżuł :/ :/ :/ :/ Płakać mi się chce..

Gość aniaam
echhh no.. to niesprawidliwe.. Czemu własnie moje?

Gość uduś gNOja
:O

Gość mnie kiedys pies
zjadł ukochane majtki bo brudne były :o

Gość aniaam
Nie no kocham tego drania.. Ale moje butki :/

Gość aniaam
No to znaczy ze moje łzy w złosci nie są czymś nienormalnym ;) W sumie buty jak buty, rzecz nabyta, ale.. echhh.. ja mam generalnie problem z takimi eleganckimi butami bo mam male stopy. Wiec juz widzie siebie jak robię kilometry po sklepach zeby kupic cos równie sensownego

Gość właścicielka wielu psów
psy kochają gryźć buty bo... - pachną intensywnie ich uwielbianym właścicielem, - jednocześnie pachną skórą z której są zrobione jedyna rada: buty chować pociesz się że może to doświadczenie uratuje jakieś twoje bardziej cenne i bardziej lubiane rzeczy teraz i w przysżłości p.s. znam ten ból i bardzo współczuję

Gość aniaam
No o tym ze Moj Mały Zbój kocha buty to wiem doskonale, buty oczywiscie są chowane zawsze. Dzis po prostu pech chciał, ze chłopak siostry zostawił otwarte drzwi do szafy.. No i mały spryciarz wyczaił to w mig :/

Gość bo to glupi pies
jest i tyle :P Mialam w swoim zyciu wiele psow i zaden niczego nie pogryzl i nie pozarl. Zle go wychowalas i tyle. Miej teraz do siebie pretensje :P Jak sie na wszystko pozwala to tak sie ma.

Gość mój mi zeżarł sweter
nie przeżuł, tylko zeżarł pół swetra. i nawet nie chorował. tak lubiłam to swetrzysko.;)

Gość aniaam
Ale Włascicielka wielu psów ma rację- jedyna rada to chować, niech mój przykłąd bedzie kolejnym ku przestrodze innych włascicieli pupilków I Mały na pewno nie jest głupi :) o nie

Gość aniaam
Heh, chciałabym zobaczyc psa który pałaszuje sweter :)

w nocy go opierniczył. gdy spokojnie spałam snem sprawiedliwej zakradł się do krzesła, ściągnął, zawlekł na swoje miejsce i zeżarł. zostało trochę pleców i półtora rękawa. :D

Gość aniaam
heheheh :D poprawiłaś mi nastrój Choć to nieładnie śmiać się z czyjegoś nieszczęścia :) Przepraszam więc :)

nie ma za co. to było całe lata temu. i tak bym się w ten sweter już nie zmieściła.:D miłego dnia 🖐️

Gość dratewka9
Regenerowałem częściowo zjedzone buty.Jeśli uszkodzenia są niewielkie lub brakuje fragmentu a but jest ze skóry jest szansa zapytaj szewca .