Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xXxMartita18xXx

Czy Chłopak Lub Dziewczyna Też Wam Czyta Archiwum Na GG?

Polecane posty

dla mnie to jest brak zaufania:(:( prywatności .Przecież nie pisze z innymi kolesiami i nie flirtuje z nimi wiec nie ma takiej potrzeby a poprostu mnie to wkurza ze mnie ciagle sprawdza ... kto ma racje ja czy on ? on mówi ze to nic złego i ze jak nic nie ukrywam to nie ma sie cym przejmowac ...

Myslę ze Ty masz rację....ale ja gdybym miala możliwośc to poczytalabym archiwum mojego faceta :O wiem że nie powinnam ale chciałabym :O

Nigdy nie mialam zadnego hasla na gg, ani na nic innego, gdzie nie trzeba i wszyscy bliscy znaja wiekszosc z hasel. Ale nie wyobrazam sobie, zeby ktos czytal jakies moje prywatne wiadomosci bez mojej wiedzy. Tak jak ja nigdy niczyich nie czytalam :)

Gość mamy wspólne gg
i nie czytamy wzajemnie swoich rozmów.

a my sobie niczego nie sprawdzamy nie znamy swoich haseł do GG , do poczty a także nie czytamy sobie sms-ów ;) i tak powinno być w każdym zwiazku :D

Gość ja bym mu dała w pysk wrrrr

A ja znam wszystkie hasła mojego męża a mąż zna moje! Ja jak mam ochotę to czytam sobie jego pocztę, sms-y lub co mi tam wpadnie do ręki i mąż jeszcze nigdy nie miał o to do mnie pretensji... zresztą wiele razy on sam czyta moje prywatne wiadomości i szczerze mówiąc nie zależy mi na prywatności przed nim... Skoro kochamy się i ufamy sobie to po co mamy coś ukrywać?! Jak do tej pory to wyszło nam to jedynie na dobre bo już..... 12 lat jesteśmy ze sobą....

Gość mermaid
ja przeczytalam i sie w ten sposob dowiedzialam o zdradzie i mi nikt nie wmowi ze zle zrobilam:]

Gość Ala*1982
załóz sobie hasło! albo czyść historię. proste

100-lejka ---> no świetnie sobie ufacie :O aż tak bardzo, że musisz jego sms-y i pocztę przeglądać :O skoro mu tak ufasz to po co to robisz ? z ciekawości czy jednak jakaś nutka zdenerwowania jest gdy nie widzisz co i z kim pisze ? :P

a Wy Kobiety tego nei rozumicie czemu nei dacie 1 raz 2 raz 3 raz przeczytac az mu sie to znudzi tylko nei dalecie tylko ukrywacie po 6 Kochanei usunolas mi wszystko nr kolezanek z gg i wszystkie z TEL to jeszcze masz do meni pretensje i jakos nei stawialem sprzeciwu jak to usowalas ?????

oczywiście, że prywatne poza tym ja uważam, że skoro ufam mojemu chłopakowi a on mi oraz że się kochamy to NIE WIDZĘ POTRZEBY aby sprawdzać jego prywatne rzeczy no i smieszą mnie wypowiedzi w stylu 1OO -LEJKI :O kocham go i mu ufam a mimo to czytam mu pocztę i sms-y :O żałosne i oczywisty brak zaufania

nic ci nie usuwałam ale głupio to wygląda jak miłałes stare wiadomosci od \"kolezanek\" z wyznanaiami miłosnymi wiec sam przyznaj mi racje

Pawle ---> znam taki przypadek gdzie czytanie GG, smsów i poczty było na porządku dziennym i wiesz jak sie to skonczylo ? ta moja znajoma para nie ma żadnych przyjaciol, nikt sie nie chce z nimi spotykac ani jezdzic na imprezy bo kazdy boi sie odzywac do nich raz zaczelam gadac z tym kumplem i zaraz jego dziewczyna podeszla i zaczela wywiad : a o czym , a po co itd wspolczuje im szczerze mowiac bo są tak skupieni na sobie, że ja bym tak nie potrafiła życ

to nie mow ze nei usowalas a p[o 2 ja Ci nei moglem usonac ??????? a tez masz kolegow z dyskotek czy cos takeigo ??????????? i nei moge tego usonac a Ja Ci pozwolilem ????????

no ale to usuwanie numerów koleżanek też było nie halo Martusiu :P moje Słonko ma mnóstwo numerów koleżanek i smsuje z nimi lub do nich dzwoni ale to są KOLEŻANKI a ja wiem, że on mnie nigdy nie zdradzi bo mnie kocha wiec nie jestem zazdrosna a ja w pracy chodze do bufetu z ochroniarzem i swietnie sie bawimy, smiejemy i gadamy ale nic poza tym i moj chlopak o tym wie i nie ma nic przeciwko

a tak na marginesie ?? co wy tak na forum gadacie i się kłocicie ?? :P nie możecie sie spotakc ?

Gość do 100-lejki
hmmm... penie nie masz przyjaciół, którzy zwierzają się tobie ze swoich prywatnych spraw...

Gość o co Wam chodzi z ta100lejka
ja mam podobnie ze swoim chlopakiem, tzn nie czytamy nagminnie swoich archiwow i smsow, ale on zna moje haslo a ja jego i nie ma problemu jak on chce sobie zajrzec do archiwum czy telefonu. Nie wpadam w panike jak bierze moj tel do reki i vice versa, bo to nie oznacza ze bedzie od razu czytal smsy tylko moze chce sobie np pograc, ale nawet nie sprawdzam co tam robi. Jak sie jest z kims w zwiazku to nie powinno sie miec tajemnic, a jak jest cos co moze spowodowac obrazenie sie drugiej strony np jakies niedwuznaczne smsy od kolegow badz kolezanek to chyba powinniscie sie zastanowic nad swoimi zwiazkami

Gość gggggggggggggggggg
euro < 26