Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia1900

dojazd do Pobierowa z Kamienia Pomorskiego

Polecane posty

Gość Kasia1900

Czy jest tutaj ktos kto wie jak dojechac z Kamienia Pomorskiego do Pobierowa? bo niestety nie mam zielonego pojecia , jestem ze Szczecina wiec do Kamienia dojade pociagiem ale nie wiem co dalej......z gory dziekuje za odp.

Gość Kasia1900
a mozna to jakos sprawdzic na necie skad on odjezdza o ktorej i ile mniejwiecej jedzie? szukalam , ale nic nie moge znalesc :( moze ktos sie orientuje?

Gość tak na 100 jest autobus

Ja pojechalam w ciemno i byl :) I w miare czesto jezdil ;) I sie nie przejmowalam. Ale jak chcesz na 100% wiedziec to zjnajdz numer bna PKS w Kamieniu i zapytaj :)

Gość Kasia1900
a jak tam dojsc wogole na ten przystanek ? i ile ten autobus jedzie? bo moj problem polega na tym ze owszem moglabym jechac ze szczecina busem do pobierowa ale niestety cierpie na chorobe lokomocyjna i taka podroz to dla mnie koszmar a w pociagu nic mi nie jest ;)

Tez mialam chorobe lokomocyjna, to znam ten bol :O Nawet MPK nie moglam przejechac 15 min... No niewtety to dluzej jedzie :( Ja bym Ci radzila lyknac Aviomarin i jechac tym PKSem. Bedziesz miala z glowy caly dzien ale przynajmniej bez przesiadki... Bo z Kamienia to kawalek jest, heh

lyknac Aviomarin i jechac PKSem ze SZczecina - tak mialo byc ;) Bo jak masz chorobe lokomocyjna to z Kamienia do Pobierowa i tak nie wyrobisz (ja nie dalabym rady - tez bralam Aviomarin).

Gość Kasia1900
nie no wiadomo ze lepiej busem prosto do pobierowa ale to jest kolo 2h jazdy ;/ a tyle to ja nie wyrobie aviomarin bralam kiedys ale nie dziala na mnie jestem po nim tylko zamulona prze caly dzien a i tak zygam dalej niz widze ;/ juz chyba wszysto wyprobowalam , a pociagiem lubie jezdzic , na necie sprawdzalam te autobusy do pobierowa to jedzie sie oklo 20 min wiec tyle to dam rade :p . Do szkoly tez dojezdzam ale jade jakies 10 min lacznie wiec juz sie troche przyzwyczailam .

Ja bylam dokladnie 5 razy!! :D I zawsze jechalam tym PKSem, coprawda nie do Pobierowa, tylko do Lukecina... ale Pobierowo to jakies 6km plaza dalej :P

Gość Kasia1900
to ile jechalas? na necie podaja ze jedzie sie 25 min

tak??!! A to moze mi w oczach uroslo!!! MI sie wydawalo, ze dluzej! Ale trudno mi powiedziec dokladnie... No ale skoro wiesz, to czemu pytasz? ;)

Gość Kasia1900
pytam dlatego ze to roznie bywa czasem sie jedzie dluzej a czasem krocej ;P dzieki za odp

Gość Kasia1900
no ja tez przewaznie nie wyrabiam wiecej niz 20 min ale to roznie bywa bo nieraz moge jechac i jechac a nieraz wsiadam jade z 10 min i musze wysiadac ;/ heh juz mam dosc tego bo nigdy nigdzie nie jezdzilam przez to liczylam ze z tego wyrosne , ze mi to minie z czasem bo to ponoc choroba typowo dziecieca a mnie trzyma do tej pory a mam 18 lat , ale czytalam tutaj o dziewczynie ktora ma 23 i tez Ja dalej to trzyma

Gość Kasia1900
Dzieki za pocieszenie ;)