Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawko

5 lat mam prawo jazdy od 4 nie jezdze w ogóle boje sie.ma ktos tak samo

Polecane posty

Gość 1994 prawko
boze ja mam gorzej:( zrobilam prawo jazdy w 1994 roku i pierwszy raz siadlam za kierownica 2 tygodznie temu. bylam wrecz zmuszona bo zmienialm prace a dojazd do nowej samochodzem zajmuje mi kilka minut zas autobusem nawet godzine. i co jezdilam pierwszy tydzien ok drugi ok a w sobote mialam stluczkke:9 wymusilam pierszenstwo na drodze boze nikomu nie zycze tego stresu co ja przezylam przplakalam cala sobote niedziele mialam wisielczy humor i powiedzialam sobie nigdy wiecej......az do poniedzialku trwalam w swoim postanowieniu bo w poniedzialek wsiadlam w samochd i pojechalam do pracy . przezwyciezyciezylam swoj strach i dziekuje za to swojemu mezowi ktory mnie przekonal do tego:)

Gość Andza
u mnie ostatnio było tak, ze jak jechałam z tatą do wrocławia, to na "prostej drodze" jechałam ja, a przed wjazdem do miasta, tata kazał mi sie przesiąść.. :O zapytałam, czy zapadłby się pod ziemię, jak bym -nie wiem, dajmy na to krzywo zaparkowała, czy zgasłby mi samochód- nic nie odpowiedział... :O

Gość ostatnio miałam niezłą
kolizję- moja wina,moja wina ,moja bardzo wielka wina :-) Jeździć będe,bo marnacja czasu bez samochodu jest wielka w moim przypadku. Czułam sie już za kierownica "w miarę" (prawko niedawno) , jednak uważam ,ze dobrze że dostałam w dziób. Podpisuje sie pod tym co napisała-- mam ppp

Gość 1994 prawko
dzis parkowalam pod blokiem , urwalam jakas gume przy zderzaku probowalam przyczepic ale zarysowania i tak zostaly. maz sie pokapowal i powiedzial zebym na drugi raz nie parkowala na krawezniku:)

słuchajcie ja mam prawko od 4 lat , przez pierwsze 3 lata nic nie jeździłam.Może jeden raz byłam za kierownicą;)Potem brat kupił mi autko i o dziwo jakoś sie przemogłam wyjscia w simie nie miałam.Z czego teraz bardzo się cieszę;) Dla tych co sie boja jedna rada,nie wpadać w zadna paranoje tylko sie przemóc,nikt z kierowncą się nie rurodził,lata km. przejezdzonych ot co ;)

Gość 1994 prawko
a co to byla za kolizja ? mnie moja stluczka troche kosztowala;)

Gość do 1994
nie mam już ochoty opisywać tej sytuacji. Autko w naprawie. Ile mnie to kosztowało? W sensie materialnym - liczę na ubezpieczenie:-) W sensie psychicznym- otrząsłam sie szybko, tylko przez kilka dni miałam nieciekawe sny

Gość do 1994
gumę przy zderzaku tez zdażyło mi sie wcześniej urwać :-)

Gość Andza
morellka>> no właśnie. ja to wiem, że trzeba czasu, że nikt sie kierowcą nie urodził, ale niektórzy ludzie (czytaj wredne sąsiadki przesiadujące na ławkach pod blokiem, koledzy mojego taty itp.) tylko łypią okiem i oceniają...a potem roznoszą ploty

Gość spokojnie to tylko awaria
Czym się martwisz?Ja zrobilam z rozmachu 2 kategorie w 92 roku:)

Gość kierowca przez male k
ja zrobilam prawko rok temu i od tamtej pory przejechalam się może z 10 razy :( chłopak mnie namawia, proponuje ze pojeździ ze mna po mało uczęszczanych drogach ale ja się boje :( ale moze w ten weekend się przemoge? kto ze mna przełamuje strach? :P

Gość 1994 prawko
a najgorrzej boje sie na skrzyzowaniach kurcze nigdy nie wiem tak do konca czy powinnam jechac czy nie chociaz sa swiatla:)

Gość 1994 prawko
dzis rano jechalam sobie spokojnie 50 na godzine a za mna korek jak niewiem ale ja jakby nigdy nic spokojnie jade dalej a co bylo ograniczenie do 40 i tak przekroczylam predkosc:)

Gość Andza
ja to boję się bardzo wyprzedzania. mogę się ślimaczyć za jamimś traktorem nawet :) ale nie wyprzedzę. dopiero głos taty :" no bieeeeeeeerz go wreeeeeeszcie!!! na co ty czekasz?!?!?!" potrafi sprawić, ze zcasem zdarza mi się wyprzedzić inny pojazd :P

Gość słowiczek narodowy
hihi ja mam tak samo i niby mogłabym jeździć gdyby nie te cholerne skrzyzowania! nic z nich nie rozumiem i dlatego nie jeżdżę :-( wiem że trudno wam w to uwierzyc, ale ja naprawdę wpadam w panikę na skrzyżowaniach i nie wiem co robic

Gość 1994 prawko
to jeszcze nic ja raz ciagnelam sie za walcem drogowym ktory jechal ze 20 na godzine bo sie balam wyprzedzic a za mna sznurek aut ale mi wtedy dali :):P obtrabili mnie heh, ale nie wyprzedzilam

Gość przykład z walcem - dobry
:-) :-) :-) :-) :-) nic dziwnego,ze sie wsciekali.

Gość to sie nazywa konsekwencja
:-) :-) :-)

Gość 1994 prawko
najgorzej sie wtedy wkurzyl facet ktory jechal samochodem pomoc drogowa a jak mnie wymijal to tak sie gapil na mnie jakbym miala napisane na twarzy "wypuscili z psycchiatryka':)

Gość Andza
oj Tomek, czepiasz się! ja tak dla przykładu tylko..

Gość kierowca przez male k
ooo to ja kiedyś (tydzien po odbiorze prawka) zostalam zmuszona przez siostrę do wyprzedzenia tira ktory jechal niecale 10km/h pod baaaardzo wysoką górę na baaaardzo krętej drodze. bylam posrana ze strachu! ale dałam radę! z tylu siedzial moj chlopak i jak już dojechaliśmy do domu pogratulowal mi i powiedzial ze sam miałby problem z tym wyprzedzeniem :) niestety po paru akcjach kiedy auto zgasło mi na środku skrzyżowania i za nic nie chcialo zapalic dalam sobie spokój z jeżdzeniem :/

Gość moja kumpela jechała kiedyś
30/40 km na godzine. Czuła sie słabo, bo była po znieczuleniu i wyrwaniu zęba. Policja jechała za nią przez pare kilometrów i trabiła. Ona dojechała pod swój dom i tam ją dopiero "złapali" :-)

Gość 1994 prawko
ja dopiero dzis dowiedzialam sie jak uruchamia sie wycieraczke z tylu do tej pory poranna rose wycieralam z szyby chusteczka higieniczna;)

Gość ja sie dowiedziałam jak sie
włącza ta wycieraczke znacznie wcześniej... pare razy ja mimochodem włączyłam i nie umiałam wyłączyć

Gość Zatorek
ja prawo jazdy dostałem w 1992 r . Jeżdżenie mnie nudziło. Chciało mi się spać przy kierownicy. Wkurzałem cię co chwila. Na huj mi to.

Gość witusia
ja też mam prawko już 6 lat mineło i pare razy jeżdziłam. Z resztą nie mam własnego samochodu bo mnie nie stać jak na razie:( a poza tym teraz to już boje się po takim czasie.Załamka!!

Gość morokoro
a ja mam tak: prawko 3 lata brak wlasnego samochodu i mala stuczka pół roku temu samochodem rodziców i po awanturze z ojcem nie jezdze wcale moze kiedys kupie sobie wlasne auto i bede jezdzic jak nie zapomne

Gość ja jestem jeszcze lepsza
mam prawko od 22 lat i niemalże od tylu nie jeżdże :O:( przyznaję , że duży udział w tym ma mój własny małżonei i jego szwagier czyli mój brat, którzy mnie na samym początku swoimi uwagami skutecznie zniechęcili do jazdy :O teraz to już mi nawet nie zalezy na tym, aby być kierowcą - wystarczy mi rola pilota - jestem w tym dobra