Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawko

5 lat mam prawo jazdy od 4 nie jezdze w ogóle boje sie.ma ktos tak samo

Polecane posty

Gość M_Y
Prawo jazdy zrobiłam jak miałam 46 lat i od tamtej pory jeżdżę. Początki były bardzo ciężkie,teraz jest ok. Nie boję się skrzyżowań, znaki drogowe znam, boję się tylko piratów drogowych.

Gość aguska28
mam prawko od 10 lat....jedzilam kilka razy, ostatnio 3 lata temu..jechalam moze z 7 razy z tego 2 razy sama (stres byl zwazywszy ze poszlam z ranca po grata ktory nie chcial dzien wczesniej zapalic, jak ktos zna Katowice to wie gdzie jest kosciuszki, ruch tam jest zawsze ale ruszylam jakos i dojechalam ufff....).teraz maz kupuje mi samochod i bede musiala jezdzic...mam dosc tego, ze zrobilam z siebie taka sierote i wkurza mnie ze boje sie poruszac po drodze chociaz znam przepisy a boje sie wlasnie przez piratow ktorym sie zawsze spieszy ale teraz wmawiam sobie, ze mam w dupie wszystkich , chce jezdzic aby dojechac do celu, aby miec z tego przyjemnosc, powtórzylam znaki, woz do miesiaca bede miala....postanowilam zaczac cwiczyc z samego rana okolo 4....trzymajcie kciuki bo nie moge znowu sie poddac...chociazby zeby tylko do sklepu jezdzic i do rodzicow :)

Gość Rajuszka
A ja zdałam miesiąc temu za 7 razem :o A jak tylko odebrałam prawko z urzędu to od razu pojechałam w trasę, jechałam 3 godziny. Trzeba było, więc wsiadłam i pojechałam, nawet nie myślałam, że się boję, skupiłam sie na jeździe i poszło super. Dziewczyny pomyślcie sobie, że skoro zdałyście ten cholerny i beznadziejny egzamin to coś potraficie, wsiadajcie za kółko!

Gość gość
Ja nie widzę się za kierownicą więc kupiłam sobie prawko z offshoreidcardscom i nie żałuje.