Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloto

farba garnier 100 color

Polecane posty

Gość kloto

czy ktoś moze farbował włosy tą farbą? ja dzis kupiłam głęboki szatyn(401) i obawiam sie czy włosy nie bedą czarne. Czy ta fabra jest bardzo trwała? Prosze o pomoc.

Mam ciemny brąz włosy. Zafarbowałam sobie włosy przed wyjazdem na wakacje. Mialam balejaż więc cerwono rudy kolorek złapał bardzo ładnie. Farba trzymała się tyle ile byłam nad morzem czyli ok 2 tyg. Ale spoko- warunki extremalne- dam drugą szansę. Chciałam się już definitywnie pozbyć balejażu i zafarbowałam na jakiś z brązów (może nawet tem o którym Ty piszesz) i do dziś (już minęło ponad miesiąc) nie widać przebłysków rudości, a włosy są naturalnego (mojego) koloru. Ciemny brąz utrzymywał się tylko przez ok 2 mycia potem szybko blednie. Ogólnie jednk nie polecam tej farby- jakaś taka nijaka:|

Ja przedwczoraj, złotym miedzianym blondem. włosy wyszły tak jak na opakowaniu, raczej ciemne bo mój wyjściowy kolor jest ciemny i włoski były wcześniej farbowane na ciemno inną farbą. Mam szczerą nadzieję, ze trzyma się długo. pozdrawiam