Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u-r-k-e

Czy kobiety są lepsze od meżczyzn?

Polecane posty

:D no ale wiesz.. jak sie okaze,ze jestes np z pomorze to liche szanse na sprawdzenie znajomosci przeczytanego przez Ciebie tekstu;)

Ale jakie ma znaczenie czy mieszkam... w Gdańsku, Szczecinie, Warszawie, Krakowie, Rzeszowie, Wrocławiu... czy gdzie tam jeszcze? Ważne, że mogę pojawić się w każdym miejscu, prawda? Nawet w Rybniku :D:p:D Więc szanse nie są takie liche :)

Gość siakas jedna
zaraz pogadamy bo muszę przeprać majciochy, znowu popuściłam

Gość siakas jedna
a jak mi nic nie powiesz, to pewne jest że znowu pobrudzę łóżko 😭

to na mejla proszę bo tu wolę zostać w miaę anonimowa:P Tymczasem spadam do wyra ...sama:P A o zagłebianiu możesz marzyć i snic:D

\"Życie kobiet (i mężczyzn) rozpoczyna się aktem poczęcia poprzez wniknięcia męskiego plemnika do komórki jajowej. Już w tym momencie pojawia się pewna charakterystyczna dysproporcja, która powinna dać mężczyznom wiele do myślenia. Żeńska komórka jajowa jest ponad 85 tysięcy razy większa niż plemnik. To tak, jak gdyby mrówka wdzierała się do zamkniętej błoną komórkową ogromnej kuli o średnicy 85 metrów.\" ja to widze inaczej... do zaplodnienia brana jest pierwsza lepsza komorka jajowa plemnik, ktory bierze udzial w zaplodnieniu musi pokonac miliony innych, ktorzy maja rownie wielka ochote jak on, by dotrzec do celu :p takie durne teksty maja to do siebie, ze minimalna dawka inteligencji pozwala odwrocic je w ich przeciwienstwo nie wysilajac sie zbytnio ;) reszty nie czytam bo szkoda mi czasu :D