Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasienka1988

Faceci to Judasze!!!

Polecane posty

Gość Kasienka1988

Kazdy facet to świnia , przeyleci , przeleci i poleci!!! Nawet sie poswieci aby powiedziec ze kocha tylko po to aby zaliczyć!! Bozzz Czy wy faceci nie mozecie pojac ze my dziewczyny jestesmy wrazliwe i bardzo uczyciowe , ze as ranicie w taki sposob , ze nam nie zalezy tylko i wylacznie na seksie?? Dla nas liczy sie uczucie a nie was zasrany kutas!!! Ja nie moge trafic na porządnego faceta , co drugi facet albo traktuje lasek jak szmate , albo jak słodka idiotke , ktorej powie pare miłuych słow bzyknie ja i go juz nie ma ;/ Nie bądzmy głupie , nie wierzmy im ... Jesli facet po tygodniu mowi ze kocha a na drugi dzien chce seksu to tylko chodzi mu o jedno!! Pierdolony gatunek !!!!!

Gość facet to swinia
facet jest potrzebny kobiecie jak rybie rower...a moze my tez pownnysmy zaczac zabawiac sie facetami... czemu zawsze my musimy byc poszkodowane??

Kasiu a nie pomyślałaś, że i niektóre kobiety są sobie same winne! Oni właśnie już pojęli, że kobiety lecą na piękne słówka:P... to, że są staaaaaaaszliwie naiwne (NIEKTÓRE oczywiście)....

Gość Kasienka1988
Dla jasności mam 21 lat :)

Gość Kasienka1988
A co mi po tym ze jasie bede nimi zabawiać , ja szanuje sibie i nie bede z siebie robic jakies panny do towarzystwa , ja poprostu chyba zmienie orjentacje , nie ma na tym siwecie normalnych facetow, dlaczgo oni nas tak wykorzystuja?? Co im to daje

Gość opętana i na Ciebie się sposób
znajdzie;) i taki co zbałamuci słówkami i nie tylko;)

Gość Tomek co Ty piszesz
?

Nie no, nie przesadzajmy, ze wszyscy tacy sa. Faceci tez chca kochac i byc kochani. I w sumie nigdy zaden mi nie mowil \"kocham\", zeby tylko pobzykac. \"Kocham\" zawsze przychodzilo z czasem.

Gość Kasienka1988
trafiam na niskich i ci niscy sie we mnie zakochuja , a jak trafie na wysokiego to mnie olewa lub nie zauwaza ;/ :((((((

Autorko, tak tak masz całkowitą rację... Prześpij się i po paru dniach przeleć, znaczy przyleć tutaj i napisz coś... :P

Gość do autorkiiii
jesteś dziecinna i nauczyć się pisać :O

Gość Kasienka1988
i wiecie co??? I huj wam w dupe!!!

Problem Droga Kasiu jest nie w facetach ale w Tobie. Bo Ciebie ciagnie do takich gości. Chcesz faceta wysokiego, przystojnego, mądrego, czystego i jakiego tam jeszcze. I żeby wszystkie dziewczyny za nim szalały i Ci zazdrościły ale żeby on był dzielny wszystkim odmawiał i był tylko z Tobą. Tylko że taki książę nie będzie innym odmawiał no chyba że Ty okażesz się nieziemską księżniczką. Jesteś księżniczką?

Gość Kasienka1988
NIE MA W SŁOWNIKU TAKIEGO SŁOWA JAK HUJ WIEC WALI MNIE TO JAK SIE TO PISZE!!!

Gość Kasienka1988
HAHAHA KURDUPEL NA KACZYCH STOPKACH SIE ZLITOWAŁ NAD KASIENKĄ ??? wOW FACET SIE ZLITOWAŁ HAHAHAHH TO NAPRAWDE KURDUPEL IDZ DO DOMU LEPIEJ HAHAHA

Gość gość
Lata mijają a problemy wciąż aktualne :D

Gość gość
Zgadzam się autorka, potrafią kłamać w żywe oczy, grac, udawać perfekcyjnie zaangażowanie byle tylko zaliczyć. A podobno z kobiet są takie aktorki...Taa z facecikow tych zasranych to są dopiero aktorzy!

Gość gość
To prawda. Nie wszyscy, ale większość. Ja cenię sobie lojalność.