Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brum

głupia jestem

Polecane posty

Gość brum

wmówiłam sobie ,że ludzie moja nieśmiałość,małomównoś odbierają jako objaw głupoty doszło do tego ze zaczęłam się czuć jak głupia...

Gość no moze i masz racje
:(

Gość heh.........................
gratuluje pomusłu i wyobraźni..... nie wiedziałam że jest ktoś równie mądry jak ja.....:O.

Gość brum
wiem to dziwne ale jestem sugestywna i wkurwia mnie ze ciezko mi sie z takich kłopotliwych gówien wyplątać

to wcale nie jest dziwne(no może troche...) ale też tak mam, przez to czuje totalną blokade w stosunku do ludzi

Gość niesmiałość i małomówność
sa raczej odbierane jako zadzieranie nosa lub też bogate życie wewnętrzne i niezwykłe przemyslenia :-)

no nie zawsze czasem przez tą nieśmiałość tak sie denerwuje że piepsze głupoty,zapominam słowa itd

Gość brum
przerabiałm juz to ze ludzie brali mnie za zarozumiałą krowe,troche sie mnie bali bo odzywałam się rzadko ale konkretnie a najgorsze jest to ze przy blizszym poznaniu na prawde zyskuje tylko najgorsze ze czasami tak sie blokuje ze nawet nie daje szansy sie poznać i to co sobie zaprojektowałam w głowie przechodzi na innych a to nie jestem ja tylko to co zawładnęło moimi myslami i popsuło wszystko ja sie wcale o to nie prosze chyba mam coś z garem...?