Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rwaqw

100 dni Napoleona od jutra!!!!!

Polecane posty

Gość rwaqw

do konca roku 100 dni, kto sie pisze na zmiany totalne. Co chcecie, waga,szkoła, chłopak,mąż wszystko co sprawi,że .......... 1.01.2007 będziecie szczęsliwsze/ szczęsliwsi

Gość rwaqw
nom naprawdę

Gość trumtururum
ja chce się w końcu zabrać do roboty, napisać cholerną pracę i się obronić, wyjść za mąż i urodzić pięcioro dzieci tylko boję się, że do stycznia to mi na to czasu nie starczy :P

Gość rwaqw
ja tez bym chciała schudnać trochę,pozałatwiac kilka zaległych spraw zapisac sie na prawko( juz z 6 lat to moje postanowienie noworoczne) i znalezc sobie fajnego prawdziwego, ciepłego faceta. (zasze mam szczęscie to wrednych chamów--tzn pewnie podswiadomie sama ich wybieram)

Gość rwaqw
ale macie pomysl co zmienić? bo schudnać to takie oklepane ;-) ale niech bedzie od jutra dieta!!

cóż Wam moge powiedzieć na razie: może to, ze mam zamiar rzadziej na necie siedzieć i zabrać się za naukę w końcu, bo obrona się zbliża...

;-) ja tez powinnam ograniczyć korzystaniez netu, ale serio skoro kazda pisala o kilogramach kilku no to dieta i duuuuuuuuuuzo sportu od jutra

Gość trumtururum
to może ta obrona na początek jako priorytet :D resztę przy okazji ;) tylko nie wiem jak ja poradzę sobie z ta piątką dzieci w sto dni :P

;-) ja obronę juz jedna miałam druga za dwa lata ale to u mnie niech będzie zaliczenie semestru tez w sto dni da sie zrobić --> to jesli chodzi o naukowe sprawy

5 dzieci? musiałabys zajść w ciąże ale od razu pięcioraczki to juz jakies hormony byłyby potrzebne ;-) Naturalnie moze byc trudno

Gość trumtururum
a takie marzenie stare: mąż i pięcioro dzieci. Z wiekiem coraz bardziej się przekonuję że to nierealne :O chyba że era mi dopasuje :D

Gość jeśli już to 101 dni