Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloto

pomóżcie proszę..cellulit nie do zdarcia..

Polecane posty

A skąd przypuszczenie,że w miesiąc się nie da?Niewiele więcej czasu wtedy mi zajęło...Cóż,teraz wrócił z podwójną mocą:(Wtedy w ogóle nie ćwiczyłam,a teraz i owszem.Czy to już zawsze odwrotnie musi u mnie być😭

mi widoczny cellulit zniknal w 5 tygodni. pilling kawowy robilam wtedy 3 razy w tygodniu, plus zawijanie w folie. a codziennie masaz pod prysznicem szorska gabka. wazylam wtedy 80 kilo wiec mozna miec jakies tam pojecie jak wyglada wtedy skora. cellulit nie byl jakis masakryczny ale prawda jest taka, ze dieta i cwiczenia niewiele pomaga chyba ze spali sie caly tluszcz. a to niestety ciezko wykonac. natomiast codziennie masaze daja szybki i zauwazalny efekt. callulit nie powrocil, jest minimalnie widoczny ale dlatego, ze przez zime malo sie ruszalam. mozna sie cellulitu pozbyc w miesiac na bank. bardzo zaawansowany niestety dluzej ale do zrobienia. z tego co wiem tylko ostatnie stadium, gdy juz boli jest nie do zlikwidowania. ale codziennie masaz na pewno nie dopusci do takiego stanu rzeczy. najtanszy balsam czy oliwka, masaze i zimna woda to podstawa.

Gość polniczek do paznokci
Dziewczyny a takim balsaem wyszczuplającym to lepiej na przykład przez basenem czy może po ? :) Chodze od jakiegoś czaseu na basen i używam Roll-on z garniera i są efekty... roluje sie po pływaniu ale nie wiem, może lepiej przed ?

Gość Hallina
Bardzo dobre porady za które serdecznie dziękuję i wypróbuję. Pozdrawiam i o efektach napiszę. Halina