Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonka

pasemka

Polecane posty

hej dziewczyny! prosze o rade we fryzjerskiej sprawie: umyslilam sobie cos, bo inaczej tego nie da sie nazwac, poprosilam fryzjerke o nalozenie ciemnej farby (mam ciemna oprawe oczu i naturalny kolor wlosow jasny braz) i zazyczylam sobie na to jasne pasemka, nie wiem co mnie podkusilo... oczywiscie w ruch poszedl rozjasniacz... ale niestety te pasemka za nic mi sie nie podobaja... wiem, ze trzeba bylo pomyslec wczesniej, no ale coz...stad moje pytanie: czy jesli poloze na cale wloski jakas ciemna farbe to pokryje ona pasemka? nawe jesli mialy by byc jasniejsze? pozdrawiam:)

Gość pomocyH
mam ten sam problem- zrobilam na brazowych wlosach blond pasemka- rozjasniaczem i nie podoba mi sie to teraz;/ czy jak naloze farbe na cale wlosy to pokryje ona pasemka?? czy ładnie to bedzie wygladac?? czy te blond pasemka nie zrobia sie jakies rude?? chcialabym wrocic do naturalnego koloru czyli cos w odcieniach brazu...

Na pewno wlosy nie zrobia sie rude:)Moja kolezanka od lat byla farbowana blondynka i niedawno zrobila sobie cale wloski braz.Najpierw uzyla szamopnu z palette a potem dopiero po jakis 3 tygodniach nalozyla farbe.A jesli chodzi o wlosy to ladnie jej pokrylo ale wiadomo ze z blon wloskow farba brazowa szybciej sie zmywa.Ale normalnie to wyglada,i nie ma rudych wlosow wiec nie macie sie czego obawiac:)