Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susana

niech odwalą sie od Skok-ów!!!

Polecane posty

Gość skoczek
aha i mam bez poreczycieli i bez zadnej łaski od wrednej baby z okienka bph ,obsługa mila i wogole

Gość a czy oni
mają takie gwarancje jak banki ? czy bezpiecznie można im powieżyć pieniądze ?

Gość Nie rozumiem ...
dlaczego mają się odczepic od SKOK-ów. Ja akurat uwazam, ze należy przeprowadzic tam kontrolę, tak jak w innych instytucjach. PS Przy najniższej pensji krajowej, kredyt 4.000,- zł na 24 m-ce ( + odsetki) wybacz, ale to graniczy wg mnie z głupotą. Trudno zyć za taka pensję, a do tego jeszcze spłacać kredyt ...

Gość Miła obsługa jest ...
w kazdym banku, istotne dla mnie jako osoby bioracej kredyt jest to jaki placę procent ... i przestań opowiadać o obsłudze ...

Gość Hej ...Susana
a ty co napedzasz ludzi do SKOK-ów, myslisz, że ktos jest taki głupi, odpuść sobie ... Poza tym nie wiesz madralo, ze za robienie antyreklamy można kwiczeć ? Biorąc kredyt idę i pytam o procenty i prowizje i kazdy wybiera sobie taki bank jaki mu odpowiada, na rynku jest duzo ofert więc podaruj sobie te androny ...

czy ktos jeszcze tutaj zaglada?? potrzebuje pilnej porady, splacilam kredyt w skoku steefczyka przed czasem, i na podstawie tych planow splaty ktore dostalam od nich, po przyjsciu do oddzialu okazalo sie ze jeszcze musze doplacic ponad 300 zl, i do tych 300 zlotych naliczyli juz odsetki, jak na razie w kwocie 2.51 ale jednak naliczaja. do tego jeszcze jak w kazdym innym banku splacalam kredyt przed czasem dostawalam nadplacone odsetki z powrotem, tutaj tych odsetek nie dostalam a wlasnie musze jeszcze doplacic kwote jak wyzej... jestem wsciekla i nie wiem co robic, nie znam sie na prawie nie niewiem czy oni mieli prawo w umowie zalaczyc taka adnotacje, ze gdy splaca sie wczesniej kredyt to odsetki zostaja u nich... nie mam pojecia co robic... jestem zalamana co miesiac doliczali sobie ponad 20 zl ubezpieczenia i do tego jeszcze procenty od umowy i iks w wysokosci 15 zl... a teraz te odsetki maja przepasc?? przeplacilam ponad 2000 :(

Gość skoczek29
Wesolutka - w stefczyku odsetki nie sa zwracane dlatego, że są naliczane dziennie, więc jeśli spłacasz wczesniej pożyczkę w kasie jest wymagana kwota na dany dzień. Więc wszystko zależy od tego czy wołaciłaś dobra kwotę, podano Ci ją w oddziale czy smama sobie ją wyliczyłaś. najczęstszym błedem przy spłacie samodzielnej przez klienta jest właśnie błednie wyliczona kwota, najczęściej liczy sobie taka osoba ilość pozostałych rat x wysokośc raty, natomiast trzeba sobie jeszcze doliczyć odsetki od ostatniej raty do dnia wpłaty. Mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi, najlepiej jest to wytłumaczyć na planie spłat. jeżeli kazali Ci dopłacić jeszcze 300zł to przypuszczam że pozyczka była w wysokiej kwocie i spłaviłaś ją dużooooo przed czasem. mam nadzieję, że troche Ci te moje wypociny pomogły, pozdrawiam

Podbijam W temacie - ostatnio SKOK pozytywnie mnie zaskoczył. Dzięki ostatniej ustawie o skokach, która niedawno weszła w życie, można porównywać ofertę skoku z ofertą banku przy tym samym poziomie bezpieczeństwa środków. Nie wiedziałem, że nowa ustawa zapewnia kontrolę skoków przez KNF oraz nakazuje działać skokom taj jak bankom komercyjnym - czyli odrpowadzać rezerwę do NBP.

Gość gość
Skoki objęte zostały BFG, do tego oferta na dobrych warunkach. Mnie nie dziwi coraz większe zainteresowanie kredytami w Skokach, sami mamy kredyt w Skoku Chmielewskiego.