Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

czy któraś z was miala okres na własnym weselu??????

Polecane posty

ja wlasnie dostalam a jutro ślub buuuuuuuu ,a u mnie drugi dzien jest najgorszy wiec juz fajnie mi sie zabawa zapowiada:(

ja mialam dostac w dniu slubu ale na szczescie dostalam w niedziele na poprawiny co prawda ale przynajmniej nie w dniu slubu bo u mnie najgorszy jest pierwszy dzien mam nadzieje ze nie bedzie tak zle pozdrawiam goraco

Gość jak bardzo bolesne masz miesią
czki to idź do lekarza po ketonal.

jas tez mam taka nadzieje,boli nie mam bardzo mocnych ale jednak są i dokuczaja a wiadomo leku nie wezme bo przeciez bede pic ,no coz trzeba bedzie to jakos przezyc

Gość bedziesz pic
na wlasnym slubie

no a jak mam nie pic??! napewno kieliszeczka ,dwa bede musiala z goscmi,tak czy owak proszki sa nie wskazane buu

Gość jak się najebiesz
to ci przejdzie:p

Gość jak się najebiesz
PS. Tak właśnie wyglądaja polskie wesela, nawet panna młoda szykuje się na takie chlańsko, że musi darować sobie jakikolwiek tabletki:o Powidzenia!:o Tylko nie zarzygaj sukni:o🖐️

bylo trzeba pomyslec wczesniej. okres mozna przesunac. coz... teraz to tylko naboj i na weselisko ciekawie bedzie z biala suknia:P:P

Gość karenina
No jeśli bierzesz tabletki anty, to mogłaś sobie przesunąć (teraz za późno), a jeśli nie bierzesz, to masz po prostu pecha. A teraz to tampony polecam.

nie biore tabletek ,a okres mialam miec 9 wiec jak same widzicie "lekko " mi sie przesunąŁ,a ty tam wyzej nie przesadzaj bo nie mam zamiaru jak to ty nazywasz CHLAĆ tylko wypic kieliszeczek ,dwa z goscmi!moze ty na wlasnym weselu nic nie wypijesz swietoszko? a te 2 kieliszki i tak wykluczaja wziecie jakiegokolwiek proszka przecwolowego!