Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słowiczek

USTA

Polecane posty

Gość słowiczek

dziewczyny czy jak mam dość pełne, duże usta to nie powinnam nakładać błyszczyków?? własnie koleżanka mi powiedziała, że nie powinnam, ale dlaczego??? nie maluję ich kolorami, bo nie lubię, mam tylko bezbarwny błyszczyk, żeby mi usta nie pękały... a i dodam, że ja nie widzę, aby było w tym cos "wulgarnego":-0

Gość t chodzi o to że polysk
na ustach spowodownay nalozeniem blyszczyka powieksza optycznie usta.Ale jak chcesz to stosuj blyszczyk,duze usta sa ladne.

Gość słowiczek
ale czy to jest wulgarne??

Gość nie jest to wulgarne
wulgarny jest mocny makijaz noszony na codzien,zamist np.na dyskotekę:-oUsta pomaloane blyszczykiem nie są wulgrane!Chyba ze np.omalujesz usta mocno bordowym blyszczykiem z mocno blyszczcym brokatem i pojdziesz tak do szkoly czy do pracy:-o

Gość nie jest to wulgarne
bezbarwny błyszczyk NA PEWNO NIE JEST wulgarny!!!

Gość słowiczek
dzięki dziewczyny.... ta koleżanka tak mi nagadała, że zaczęłam się martwić, a mi naprawdę daleko do mocnych makijaży a tym bardziej do "wulgarnych"

Gość może ta koleżanka jest
po prostu zazdrosna,ze masz ładne,duże,pelne usta i dlatego odradzala ci abyś je podkreślala bo wtedy będa jeszcze ladniejsze?Ne przejmuj sie jej gadaniem,spokojnie uzywaj blyszczyków.Blyszczyki dają delikatny,naturalny,dziewczecy efekt,podkreslają usta i wcale nie są wulgarne!Pasują zarowno do duzych jak malych ust.Uzywja ich jak tylko masz ochote a zazdroną kolezanką i jej gadaniem sie nie przejmuj!

Gość słowiczek
może masz rację z tą zazdrością :-( dzieki chyba rzeczywiście nie mam się czy przejmować :-) pozdrawiam

Gość nie przejmuj się zazdrosną
koleżanką tylko maluj usta jak tylko masz na to ochotę:-)Usta pomalowane błyszczykiem,szczeólnie bezbarwnym ZAWSZE wygladają święzo,modnie i ladnie niezaleznie od ich kształtu i wielkości.A więc maluj sieblyszczykiem jak tylko chcesz,ja sama uzywam nalogowo błyszczyków:-P Pozdrawiam🖐️