Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziemia się kręci

gafy

Polecane posty

Gość Ziemia się kręci

Jakie były wasze najgłupsze gafy w towarzystwie ??

Gość zesrałem sie przy stole
:-0

Gość ja tam nie wiem
ja wczoraj spotkałam sąsiadkę w sklepie i ta się chwali jakie duże zakupy zrobiła, a ja do niej... - ale Pani rozpustna :O w kościele zamiast "amen" powiedziałam "kamil" :O generalnie czesto zdarza mi sie mylic slowa, jak mysle o czyms innym

Gość Zeszczałam sie w gacie
na stojąco na ulicy :o

Gość bardzo się tego wstydzę
byłam na imieninach u koleżanki , oglądaliśmy teledyski, była tam również nasza sympatyczna, ale dosyć gruba koleżanka z pracy, którą notabene bardzo lubię, i która oczywiście ma kompleksy na punkcie swojej tuszy, w pewnym momencie powiedziałam głośno i ze śmiechem /nie pamiętam jak ten zespół się nazywał, ale dość liczna rodzina śpiewała włącznie z pewną grubą dziewczyną ubraną jak baletnica :D/ "ale ten wieloryb wygląda, jak łabądek hahahahihihi!" nikt się nie śmiał oczywiście :O . W dodatku ja nie chciałam obrazić swojej koleżanki, nawet nie zajarzyłam jak to wyszło złośliwie z mojej strony. w ogóle dosyć często zdarza mi się coś niestosownego powiedzieć w obecności różnych osób i te osoby biorą sobie to do siebie, po prostu za szybko mówię, powinnam się najpierw ugryźć w jęzor, żeby nikogo nie urazić! wiele osób pewnie myśli, że jestem jakaś księżniczka żmijowata... :(

Gość bardzo się tego wstydzę
na innych imieninach powiedziałam, że nie lubię "wąsatych" facetów, bo mi się kojarzą z alfonsami. a siedziało z nami chyba ze czterech wąsatych :(

wpisywałam swoje hasło na gg, ale nie patrzyłam na ekran i wpisałam je w okno jakiegoś faceta, który służbowo (!) miał mi coś załatwić hasło brzmiało: kur.. du.. 1999 (oczywiście bez kropek) :D ale się naprzepraszałam...

Widze ze moj wpis troszke pomogl ;) Jesli chodzi o sikanie na ulicy to pamietam ze stalam ze znajomymi na przystanku we wiacie no i cholernie zachcialo mi sie siku,wiec wyprosilam z tamtad znajmomych i zrobilam swoje ;) Bylo mi wstyd ale bylam po paru piwkach takze czlowiek staje sie odwzniejszy :)Czasami nawet o tym jeszcze wspominamy ;)

Gość hehehehehehehehehehehe
zajebisrty topik:-Dja kiedyś w liceumna lekcji historii,przy odpwiadaniu przy tablicy,przy całej klasie na pytania zadane przez nauczyciela powiedzialam "wolna eRekcja" zamiast "wolna eLekcja" :-oMyślalam,że zapadne sie pod ziemie ze wstydu:-Pcała klasa ryknęła śmiechem,jak zrobilam się bordowa a nauczyciel patrzyl oslupialy na mnie,pewnie pomysal,ze jestem jakas pierdolnieta:-o

Gość jaaaaaaaa
ja bylam u kolegi na obiedzie i rozmawialismy o imionach . spytalam jak mozna nazwac dziecko GENOWEFA - jego mama ma tak na imie :(

Gość hahahahahahahaha
:-Dupsss to rzeczywiscie musialo być Ci głupio:-o

Gość jaaaaaaaa
i to jak :(

Gość no to wspolczuje a
ooo ja dalam popis w ogolniaku. Przed wfem stalysmy z dziewczynami i zartowalysmy z nauczycieli(w tym z faceta od wf) i stoje i dre sie na caly glos ze zona jego to pewnie gasi swiatlo jak sie musi z nim bzykac bo ona taki i nie taki :p a on za na stał :-o az mi sie slabo zrobilo

Gość no to wspolczuje a
za mną* :-o

Gość i co zrobił ten nauczyciel
???

Gość reksss
jak byłam w liceum, upiłyśmy się z kumpelą do nieprzytomności i łaziłyśmy po ulicach, zauważyłyśmy, że jedzie za nami jakiś samochód, pomyslałysmy, że ktoś chce nas zaczepić, nas - grzeczne dziwczynki, zacietrzewiłam się i zwymyślałam faceta od zboczeńców, wykrzykiwałam coś i się awanturowałam, rozbiłam nawet butelkę, po czym spokojnie poszłyśmy do domu koleżanki, jej rodzice wyjechali, ledwo się wtoczyłyśmy, ubrałam piżamkę na drugą str, a okazało się, że wrócili, ale to nic jeszcze, na drugi dzień spokojnie idziemy do szkoły, a tu się okazuje, że wybuchł skandal, bo ten zboczeniec to był nasz katecheta, którego oczywiście w ciemności nie poznałyśmy, to był szok, od tego czasu mniej piję, pozdr.

Gość ufff
kiedyś uczyłam się całą noc do egzaminu..... no i oczywiście cały czas o nim myślałam.... rano koleżanka z pokoju wychodziła na zajęcja i mów do mnie: -"na razie" a ja jej na to -"dziękuję" (usłyszałam, powodzenia :) z tego zmęczenia i koncentracji na egzamin)

Wracałam pijana nad ranem do domu. Kiedy spotkałam po drodze jedengo z moich profesorów (strasznie wymagającego i surowego człowieka) niepewnie dygnęłam i przywitałam się z uśmiechem\" \"Dobry wieczór\". Ciężko było potem zdać egzamin... :P