Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmienna jak pogoda

czuje sie brzydka a czasem piekna

Polecane posty

Gość zmienna jak pogoda

mam powodzenie jestem raczej szanowana i lubiana osoba.. i na powodzenie tez nie narzekam ale mam niska samoocene, czesto brak mi wiary w siebie i czuje sie brzydka,przygnebia mnie moj wyglad choc nie powinnam sie martwic. czasem wstane i bez make upu czuje sie ladna a czasem np dzis jest mi strasznie zle...jetsem jakas przzygaszona ;( nic mi sie nie chce :(

każdy tak ma. z tym ze nie kazdy ma to szczescie i czasami czuje się ładny. niektórzy budzą się rano i codziennie widza ten sam, dołujacy bajzel zamiast twarzy....

Gość saffi
ja też tak czasem mam :) mam takie dni że czuje się obrzydliwie nie moge patrzec na siebie...

zupelnie normalne, dziś akurat nie mogę na siebie patrzeć, za to wczoraj...czulam się i wygladalam wspaniale.

Gość Nefretetetettet
Ja też tak mam. Najgorsze jest to że różnica jest ogromna, czasem wyglądam tak pięknie, że obcy ludzie się za mną oglądaja, sama to widzę, że tak wyglądam i czuje się wspaniale, niestety czasem a ostatnio nawet częściej wyglądam tak okropnie, że nawet rodzina i znajomi mi mówią, że wyglądam strasznie, nie wiem dlaczego tak jest, skoro przez caly czas dbam o siebie tak samo i robie identyczny makijaż

Gość gość
Piękna się czujesz jak pijesz, brzydka jak jesteś trzeźwa. Nie przestawaj pić to zawsze będziesz się czuła piękna.

Gość Nefretetetettet
bije inteligencją od Ciebie