Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heherehem

wyjazd pod namiot

Polecane posty

Gość heherehem

jade w sobote jade na ognisko pod namiot, bez samochodu, pociągiem... to pierwzy taki wyjazd... i prosze pomozcie mi! najwazniejsze to nie mam spiwora :o co moge wziac zeby sie raczej w torbe zmiesciło i zeby mi zimno nie było???? :o myslałam nad 3 kocami i kurtka zimowa.. bo kołdra juz mi nie wejdzie :o aha no i sprawdzice czy o czyms nie zapomniałam: szczoteczka do zębów, pasta,woda w butelce tonik to twarzy, krem do twarzy, husteczki takie "mokre" dezodorant wkładki do majtek na zmiane szczotka do włosów srodek na komary!!

Gość underos
i wielką reklamówę z biedronką na okładce żeby to wszystko spakować

Gość heherehem
no w torbe wezme nie.. :/

Ja i tak zamarzlabym na smierc :O Chyba, ze ognicho bedziecie jarac cala noc ;) Z wymienionych przedmiotow to nie bralabym: toniku, kremu i szczotki. Ale to dlatego, ze nie uzywac... No ale chcesz sie pozbyc zbednego balastu, nie? Wez za to jeszcze jeden koc :O

spiwor mozna dostac w byle markecie - typu kaufland. A koce to ciezkie jak diabli, nie polecam :o

Gość heheheeeem
o kurde.. to co ja mam zrobić???? moze nie pojade??? :o chce wziąć 2 koce i kurtke zimowa i kombinezon..powinno mi być ciepło..

Gość hzm
biegnij do apteki i zapytaj o koc NRC albo wlasnie o folie termoizolacyjna (z jednej strony jest zlota, z drugiej srebrna, cieniutka i szeleszczaca...swego czasu pakowalam w nia prezenty :D) weźmiesz to +1 koc i bedzie ok. ewentualnie zainicjuj jakies zajecia w podgrupach i wlez do spiwora jakiemus milemu koledze...razem zawsze cieplej jest :P poza tym wez bielizne na zmiane, jakies sztucce (moga byc plastikowe), kubek jakis, wapno, plastry...kurcze, kiedys prawie co tydzien sie pakowalam na jakas plenerowa impreze, a teraz nie pamietam co sie zwykle zabieralo...fak

Gość rety rety wez ze 3 kotlety
ty sobie jaja robisz z tą kurtką zimową i kombinezonem? :) przecież noce ostatnio jeszcze ciepłe są. no chyba, że jedziesz gdzieś na Alaskę? :) weź jakieś ciepłe dresy albo gruby sweter

a ja bym na Twoim miejscu kupiła w jakimś markecie śpiwór, przecież to nie majątek a na pewno kiedys się jeszcze przyda

Gość gqwrkgbdc
Zwariowałaś chyba, co ci dadzą jakieś koce? zresztą kto jeździ pod namiot z kocami? Śpiwór karimata i dwa swetry wystarczą, nie ma przecież zimy. I dwie pary grubych skarpet żeby Ci stopy nie zmarzły w nocy. A jak nie wyatsrczy to ci koledzy coś pożyczą. Wróćiłam dwa dni temu z bieszczad, gdzi eposnęliśmy przed namiotem w śpiworach i było ok. Ale miałam trękawiczki bo jestem zmarzluchem. pozdr

te koce to chyba jakis zart. tez kiedys wybralem sie z kocem pod namiot bo noce byly cieple ale sie ochlodzilo i jedyne co pozostalo to grzac sie przy ognisku do switu.

Gość huncwot....
a prezerwatywy masz? :p

Kiriusku;) jak milo Ciebie czytac jak podusia;) gdzie Byles? lobuziaku Jeden;)

🖐️ dlaczego nie spisz? bo jeszcze sie jakies pajaki na podusi zagniezdza ;) mialem lekki zasuw w pracy i w zyciu jak to sie od czasu do czasu zdarza, teraz pora wziac krotki oddech aby znowu skoncentrowac sie na nowych wyzwaniach :) a cio u ciebie nowego? widze ze wciaz po nocach tutaj buszujesz ;)

Gość kirus przeciez pisales kiedys
ze Z KIRUSIEM KONIEC. wiec co tu do cholery robisz????????????????

jak chcecie sie mnie pozbyc to musicie napisac petycje :classic_cool: a co do tego co kiedys pisalem to rozne rzeczy czasami pisze tu po kilku kielichach ;)

Kirusku;) buszujem..buszujem..;) mialam mily wieczor wyscigi samochodowe wiwat Grzybek:D;) byl najlepszy w G....... i kregle psinka zyje i jest kochana;) a co u Ciebie;) ciagle spisz na flaszeczce;) czy juz w domku Romka Jestes;)

ciesze sie ze psinka zyje. czy troche poprawila sie psinki jakosc zycia?? a ja sobie siedze w domku, w ktorym mam swiatlo co bym widzial co na ekranie komputera ;) flaszeczki owszem sa i to nie puste ;)

pije Zywca;) jakie piwko lubisz;) psinka ma 13l. ale o tym ciiiiii mowie ze 9. ma dlugo zyc;)

sorrrry, moj mozg przechodzi na wolniejsze obroty, ostatnio mam niedobor snu, moze powinienem otrzepac podusie z pajeczyny :classic_cool:

zywca tez lubie chociaz dawno nie pilem. w srode pilem okocim :) a czesciej zdarza mi sie pic jakies bardziej miejscowe brytyjskie piwa :) gdybym wyjechal z tego kraju to chyba najbardziej brakowaloby mi wyboru piw

Kirusku;) o 02:03 i przy pifku to moj mozg tez pada ;) otrzep podusie i zacznij wczesniej zmykac do lozeczka;) ile godzin lubisz spac;)

Kirusku;) lubie Tyskie;) jak dlugo tam Jestes kiedy wracasz na pifko do kraju;) Mieszkasz na pn ?;)

kazda ilosc godzin mnie urzadza, na dzis musi urzadzic mnie jakies 6 godzin, wczoraj spalem 4, czasami jak mi sie nazbiera to spie jak zabity nawet i 14 godzin ;) a ty?

problem z wyjazdem do kraju na pyfko jest taki ze zawsze mam cos do roboty gdzie indziej, inna sprawa to ze kiedykolwiek przyjade do kraju to tylko pyfko i pyfko i moze ze 3 godziny snu na dobe, potem mam podwojny szok wracajac z takiego urlopu, raz ze bol powrotu do kieratu w pracy a dwa to potrzeba mi kilku dni aby odpoczac po urlopie ;:classic_cool: