Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka***23

Jak rozjasnic troszke wlosy farbowane

Polecane posty

Gość olenka***23

Hej :) mam wlosy rozjasniane z pasemkami ale niestety strasznie mi zżółkły . Wiecie moze jak je troszke rozjasnic ale nie plukanka na siwo tylko na ladny bialutki kolor?

Gość olenka***23
Czy nikt tu nie ma problemu z zżółknietymi wlosami??? help

Gość Matildee
Ja mam z farbowanymi na braz..boje sie odbarwiania a nie chce katowac sie oblesnymi pasemkami. Chce moj blond!!!

Gość olenka***23
Nie boj sie dekoloryzacji tez kiedys zaszalalam a potem poszlam do fryzjera i wrocilam do swojego naturalnego blondu bez zadnej szkody dla wlosow. pamietam ze placilam 74 zl warto zamiast niszczyc sobie wlosy rozjasnianiem przy pomocy kolezanek

Gość olenka***23
A ten szampom przeciwlupierzowy moze on rozjasni farbowane wlosy na bialo z tego wstretnego zoltego????

Gość Matildee
Olenka dziekuje slicznie!! Czytalam ze jedna panna zaplacila 600 za dekoloryzacje farbowanie i podciecie..nie wiem gdzie ona to robila ale cena jest dosyc szokujaca.Inna zaplacila kolo 300zl. Tez sie nastawialam ,nawet juz wyzebralam pozyczke od starszych zeby sie dolozyli:) Naprawde mnie podbudowalas.Dzieki wielkie!!!

Gość olenka***23
600 zl co za pomysly do 100 zl max i naprawde warto a kolor po dekoloryzacji wcale nie jest nieciekawy, u mnie wyszedl taki moj sredni blond z jakby zlotymi pasemkami Naprawde super ale co z tym szamponem przeciwlupierzowym? czy ktos mi moze powiedziec w jaki sposob on rozjasnia???

Gość upupupsss
up

Gość aliseeee
Jest szampon ktory zapobiega zolknieciu wlosow rozjasnionych: wella regnal,ale niewiem czy skuteczny a drugi Maribbel perfekt