Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo proszę....

zdarzyło wam się nie mieć okresu w przewrie i nie być w ciązy?

Polecane posty

Gość bardzo proszę....

pytam konkretnie dziewczyny zażywające harmonet, logest, regulon, mercilon i novynette?a jeśli wam się zdarzyło to w którym miesiącu brania?

Gość tak juz 2 razy
tez sie martwilam i nie wiedzialam o co chodzi! to podobno od stresu,pogody itd! czyli normalka,nie martw sie! dostaniesz po kolejnym opak!

Gość bylo to jakos na poczatku
chyba po 3 opak i teraz niedawno,jakis 3 mies temu czyli po roku brania!!

Gość bardzo proszę....
ale jakie tabletki bierzecie? te słabe które wypisałam?

Gość harmonet
tak ja tak mialm ,biore harmonet,kiedys podzczas 7 dniowej przerwy nie mialm nawet najmniejszego plamienia a i w ciązy nie bylam,okazalo sie ze to wina hormonow

Gość bardzo proszę....
ja biorę novynette 7 opakowanie i juz piąty dzien a tu nic....nie obniżałam skuteczności(nie licząc leków przeciwbólowych trzy razy na krzyż) i nie stresowałam się...zazwyczaj dostawałam już 2 dnia....bardzo się boję.

Spokojnie :) Jesli tak bardzo sie niepokoisz to wystraczzy test, albo po prostu- jesli masz taką mozliwosc - zadzwon do swojego lekarza i zapytaj :)

Gość bardzo proszę....
oj nie. wolę zyc w niepewności niż robić test.nienawidzę tych trzech minut. jestem jedną z kobiet która woli nie wiedzieć i mieć nadzieję niż stres pt "czy jestem" zamienić na "co dalej" :(

No ale zadzwonic do lekarza i upewnic sie ze takie sytuacjie jak brak krwawienia z odstawienia sie zdarzaja to chyba nie zaszkodzi co? :)

Gość bardzo proszę....
ale ja wiem że się zdarzają tyle ze wydawało mi się że nie przy tak słąbych tabletkach które do tej pory z ledwościa mi okres trzymały....serce mi tak wali jak sobie pomyslę że wpadłam że nie mogę się uspokoić....nigdy nie miałam takich obaw. zawsze ufałam tabletkom w 100%....

No ale powiedz czy masz powody by myśleż ze wpadłaś? Zwymiotowałaś jakąś tabletkę, zapomniałaś, ominęłaś, przyjmowałaś atybiotyki? Jesli nie masz powodów by się martwić to po prostu przestań się denerwować :)

Gość bardzo proszę....
dwa raz gdzieś w połowie opakowania wzięłam ketonal ale to rano(tabletki biorę wieczorem).ponadto takie głupoty jak ibuprom i raz polopirynę. wiem ze to nie ma wpływu na tabletki ale kurde co z tym okresem....zawsze się lało juz 2 dnia przerwy. zrobię test osmego dnia....

No widzisz- sama sobie odpowiedziałas- tabletki przeciwbólowe nie wpływają na skutecznosc :) Naprawdę spokojnie.. głowka do góry

Gość bardzo proszę....
dzięki. nie należe do tych typowych schizoli z kafeterii i jakbym wpadła pewnie zrobiałabym furorę na kafe że obnizyalm skuteczność przeciwbólowymi:) poprotu trochęmnie to zdzwiło...że do tej pory występował wrecz za wczesnie a dziś nawet mnie nic nie boli.no nic...poczekam jeszcze troche moze wieczorem okres nadejdzie... miłego dnia

Gość bardzo prosze....
ufff dostałam... ale głupia panikara byłam:/