Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mailna-Jagoda

Jak mozna sie odblokowac na gadu-gadu

Polecane posty

Gość Mailna-Jagoda

Czy ktos wie jak mozna sie odblokowac samemu na gadu gadu jezeli tak to prosze napisac krok po kroku jak mozna to zrobic.

W jakim sensie odblokować? Czy chodzi ci o to, że zbyt długo nie rejestrowałaś sie na gg i twój numer nie jest już aktualny? Bo jeśli tak, to z tego numeru może juz korzystać ktoś inny i może będziesz musiała jeszcze raz się zarejestrować, ale juz dostaniesz inny numer uzytkownika... :-)

Gość plusz
a jesli ktoś cię zblokował to możn azarejestrować się na nowy numer i pisać do niego bez przeszkód dopóki znowu Cię nie zablokuje.

Gość pf
jeśli ktoś Cie zablokował na swojej liście to raczej sama sie nie odblokujesz

Gość Malina-Jagoda
Wiem ze mozna na swojej liscie sie odblokowac tez bo mialam, pare takich przypadkow ze zablkowalam kogos a on sie oblokowal i wlasnie interesuje mnie jak to sie robi. Nowego numeru nie chce brac bo na tym starym mam sporo osob i kazdemu od nowa bym musiala dawac nowy numer.

Gość Bartek M.
Ja myślę, że nie da się odblokowac siebie, jeśli ktoś cię zablokował. Można wziąc oczywiście nowy numer, ale znowu można zostac zablokowanym! I jeszcze dwie sprawy: 1. Jeśli ktoś zna strone z fajnymi programikami do gg to prosze niech mi powie, najlepiej jakby był też program do odszukiwania haseł gg u siebie i u kogoś innego, tylko bez wirusów. 2. Jeśli ktoś wie jak się samemu odblokowac jak sie jest zablokowanym to też niech tu to umieści! Z góry dzięki! Pozdro!

Gość jak zmienic hasLo
zapomniałam hasła a chce ten sam numer gg co zrobic?

Gość a ja pytam czy...
jesli kogos zablokuje to ta osoba bedzie wiedziala ze jest u mnie zablokowana?

Gość a ja pytam czy...
wiec?odpowie mi ktos...?

Gość dddddddddddddd
zrobic nowe gg napisac Przepraszam / jestes na mnie zla?? za co/ przepraszam i tyle japierdole albo z widzzenia powiedz czesc / odblokuj mnie na gg ale jezeli znasz ja tylko z widzenia znaczy troche tylko i jestes niesmialy to ona sieodblokuje z biegiem czasu 2 tyg :) - 3 max i wtedy ja przeproscic ale da sie jakos odblokowac przez program hakerski sciagnij sobie...