Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alawawa

testery oryginalnych perfum po niskich cenach

Polecane posty

Gość alawawa

mam do zaoferowania probniki /oryginalne flakony/ znanych marek swiatowych od 130 zl za 100 ml zapraszam do zamawiania

Gość
czy ala59 to także Ty.jakie masz te perfumy?Kiedyś pisałaś ,że jesteś dystrybutorką fm-ków.

Sprzedawanie testerów..hm...To chyba podlega surowej karze...Na każdym testerze wydnije napis \"NIE PODLEGA SPRZEDAZY\" -co prawda w języku obcym...

Gość alawawa
tak jestem z fm rowniez a co chcesz jakies perfumki to napisz na gg rowniez bedzie szybciej 1524859 chetnie ci wszystko powiem

Gość ania_lbn
czy mogłabym poprosic o przesłanie listy perfum ktorych masz testery na maila..? a_m.a.z.u.r@interia.pl , z gory dziekuje. Jesli bym sie na cos zdecydowała to ewentualnie odezwalabym sie na gg:)

Gość NIE KUPUJCIE
dziewczyny nie kupujccie testerow.Pracowalam w parfumeryjnym i wiem ze ona maja njnizsze stezenie perfumu w sobie.Testerem sie psikniesz a za chwile zapach ujdzie

Gość to w jakiej perfumerii ty
pracowalas??????? wlasnie stezenie jest wieksze, bo tym przyciagaja klientów, babka sie psiknie, potem w dmu niucha, zapach jej pasuje i dzie i kupuje wode :P ot cala filozofia

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaa
zdecydowanie masz te testery za drogo , ja jak bylam u kuzynki w stanach ktora pracowala w fabryce lancome to kupowalam orginalne perfumy 100 ml i to jeszcze w zestawach za 30- 40 dolcow, na lotnisku kupywalam ralpha laurena zapach ralph za 40 euro wiec uwazam ze za testery ktore masz za darmo za duzo chcesz!!!!!! juz rozumiem jesli mowa jest o chanel to co innego

Gość alawawa
nie mam ich za darmo po pierwsze a po drugie rzeczywiscie testery sa wlasnie mocniejsze moze za granica sa tansze ale jestesmy w polsce no nie zachecam do zakupow wszystkich chetnych bo ceny sa atrakcyjne a perfumki oryginalne