Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanko222

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Pytanko222

Miesiąć temu pieściłam się ze swoim chłopakiem, ja byłam naga on zaś w slipkach, dosyć mocno ocieraliśmy się o siebie, później wyciągnął swoje klejnoty i na moment włożył mi je do środka (oczywiście załozył prezerwatywę), ale zaraz go wyciągnął. Zaznaczam, że nie było żadnego wytrysku. Zaznaczę że jestem dziewicą, dwa dni póżniej, w terminie, dostałam okres (jak zwykle trwał 5 dni, obfity i bardzo bolący). Kilka dni póżniej piersi wróciły do swojego normalnego stany, czyli przestały boleć, a chandra zniknęła. Kolejny okres mam dostać za dwa dni, ale się boję. Wmawiam sobie że jestem w ciąży, od kilku dni bolą mnie piersi, najbliżsi zaczynają mnie denerwować. Aby się uspokoić kupiłam sobie pierwszy w swoim życiu test, wyszedł negatywny, ale wmawiam sobie że zrobiłam go za póżno bo około 12, a powinnam rano. Ja chyba oszaleję. Poza tym nie mam porannych nudnosći czy wymiotów, nie jestem zmęczona czy senna, nie razi mnie zapach kawy czy papierosów oraz nie miewam zachcianek, a jednak ciągle myślę że jestem w ciąży.

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Piszesz, że jesteś dziewicą ale skoro włożył i wyciągnął to chyba nie do końca... W ciąży moim zdaniem nie jesteś.

Gość ella cogolin
no moim skromnym zdaniem rowniez nie jestes w ciazy.

Gość Pytanko222
Właściwie masz rację, do końca chyba tą dziewica nie jestem, ale nic nie wskazuje na to, aby przerwał mi błonę dziewiczą, nawet poprzez palcówkę, bo nie zauważyłam krwawienia, ani nie czułam bólu na drugi dzień.

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
nie zawsze sie krwawi i nie zawsze boli - ja tak mialam

Gość QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
łomatko

Gość Pytanko222
Od paru dni boli mnie z tyłu głowa w okolicach szyi, wczoraj rano z trudem wwstałam z łóżka, nie mówiąc juz o poruszaniu szyją. Zaczęłam sobie wmawiać, że moze być to zwiazane z ciążą, wiem, że mozecie wyzywać mnie od niedouczonych kretynek, ale naprawdę straciłam głowę, i cały czas myślę o tym, że mogę być w ciąży.

Gość QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
wiec czego ty chcesz??? ani się w tobie nie spuscił??? lomatko, ile ty masz lat???? szkoda słów a cycki to cie moga bolec przed nastepnym okresem

Gość Pytanko222
w takiej sytuacji wszystko przychodzi do głowy

No dobra- wszystko ale nie takie głupoty Przepraszam Cie, ale naprawdę- nie ma co przesadzac :) Okres jeszcze sie zdążył spóźnic a tu juz panika- mozna sie tak wykonczyc ;)

Witam!A czy to mozliwe,ze moge byc np.w 3-4 miesiacu ciazy i jescze o tym niewiedziec?

Gość umieram...
zastanawiam sie czy moge byc w ciazy a tak dokladniej czy plemniki moga przejsc przez slipki kolesia...

Jejuuuuuu.. to jakies zarty tak? Plemniki nie mają na główkach kasków ani nie sa poubierane w niezniszczalne pelerynki !!

Pytanko222 //Zajscie w ciaze to nie taka prosta sprawa,a zreszta dlaczego piszesz,ze dziewica jestes skoro wlozyl Ci do srodka ?Musial w co miec wlozyc...wiec?Jak myslisz?No,ale musze Ci powiedziec,ze bywa tak,ze dziewica tez moze zajsc w ciaze bez stosunku w srodeczku :)rzeczjasna.Moim zdaniem rowniez w ciazy nie jetses,a jelsi bedziesz sie tak nastawiac to bedziesz miala problem,poniewaz bywa tez tak,ze swym nastawieniem mozesz doprowadzic do ciazy urojonej :o he...

za jakis czas dojdzie miedzy wami do powazniejszych rzeczy wiec jesli teraz tak sie zaamartwiasz to co zrobisz potem???

Gość umieram...
czyli uawazasz ze nie...ja jestem troszke za mloda i chyba bym sie zabila gdybym byla...:)

Gość umieram...
bo ktos z innego tematu napisal mi ze napewno jestem bo plemniki potrafia wszystko;(

Wiesz jak to jest.. Zabrzmi to pewnie moralizatorsko ale taka prawda- jestes dosc dorosła by uprawiac seks wiec musisz sie liczyc z tym, ze czesto seks= malenstwo. Rozumiem ze Ty jeszcze nie kochałas sie, ale taka rada na przyszłosc- radze pomyslec czy to na pewno odpowiedni moment

Plemniki potrafią zrobić dziecko :) To tyle w kwestii ich umiejętnosci

Gość taka sobie ona 147
wczoraj dpstalam jakiegos naglego parcia na pęcherz, ale oddajac mocz nie bylo go za wiele!! hociaz mialam wrazenie ze bardzo chce mi sie siku.... w nicy wstawalm dwa razy do ubikacji.... czy to moze byc objaw ciazy?? dodam jeszcze ze bylam wczoraj na spacerze z chłopakiem w spodniczce bez rajstop!! czy to moze byc jakies przewianie?

Gość Słoneeeeeeeczko
moze tutaj ktos mi pomoze...jestem wystarszona niektórymi wypowiedziami tutaj an forum...piszą, ze przez petting mozna zajść w ciaze...az sie boje, bo uprawiam z chłopakiem petting...nie dochodzi do wytrysku, ani do stosunku, ani kontaktu z naszymi narządami...na dzien dziesiejszy mam mnóstwo przeźroczystego ciągnącego sie śluz...w pon mam dostac okres, a tego jest mnóstwo tak jak w dni płodne, które nie były w tym cyklu zbyt widocznie...mozliwe, ze przesunęła mi sie owulacja? w 9 dniu cyklu dostałam lekkiego rózowego plamienia, ale to raczej od zadrapania...aaa na koniec dodam, ze robiłam we srode test...wyszedł negatywny, ale robiłam go popołudniu... Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedż:)

taka sobie ona//To przewianie!!!!!!!!!!!Zadna ciaza!Bez obaw!No,ale jelsi bedziesz tak lazic ubrana to o ciazy zapomnij...:o

Gość umieram...
ale w sumie jak to napisalas seksu nie uprawialam ale to bylo coa A LA seks bo on byl w slipkch i wlasnie martwi mnie to ze one jakos we mnie weszly..wiem ze draze temat ale juz sama nie wiem...;(

Gość taka sobie ona 147
lady dzieki.... a soacer sie przypadkiem wykroiil wiec na co dzien dbam o siebie uwierz:)

Słoneeeeeeeczko //Ech..jaki test robilas?Niektore sa takie,ze mozna o kazdej porze np.Quick Vue.Taki sluz zdarza sie czesto u kobiet.To nie jest objaw ciazy...

A czemu juz sama nie wiesz? Spóznia Ci sie okres? Czy po prostu panikujesz na zapas?

Silne plemniki potrafia nawet z twarzy albo z piersi przejsc do pochwy, ale sama sila im nie wystarczy, do tego musza byc madre by wiedziec dokad maja isc. Jezeli masz madrego chlopca, to uwazaj, bo mogly przejsc nawet przez pory prezerwatywy!

taka sobie ona- to prawdopodobnie zapalenie dróg moczowych- ciepło sie ubieraj, Lady ma rację :)