Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanko222

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Słoneeeeeeeczko
Lady...=no robiłam własnie ten test :) Wiec nie mam czym sie martwic...wiec teraz czekam na okres :) A to śluz do nic takiego? ufff ulzyło mi :)

Gość Słoneeeeeeeczko
Endriu to dowaliłes hahahahahahah co to king kongi czy co :P:P buahahhahahahahahahha

Słoneeeeeeeczko //Sluz to rzecz normalna.To znak,ze jestes zdrowa :)Jesli Cie to drazni nos wkladki higieniczne.Ja nosze je od wielu lat.Czasem zaprzestaje,ale jak pojawia mi sie sluz badz tez zbliza sie okres to je nosze by nie miec niespodzianek:)

Gość umieram...
okres powinnam miec za jakies 5-6 dni wiec wychodzi ze panikuje tylko juz nie wiem czy na zapas...ciesze sie ze w koncu ktos mi cos napisal..:)

Endriu //Ech ..wyobraznia godna podziwu i wystawienia w sztuce jakiejs :p hehe!

Gość taka sobie ona 147
Kochane a jak walczyc z tym zapaleniem?? to takie nieprzyjemne!! czy powinnam pojsc do lekarza??

Gość Słoneeeeeeeczko
wiem, ze normalna, ale w tej fazie zyklu moim zdaniem dziwna...tym bardziej, ze z dnia na dzien jest go coraz wiecej, ale w srodku bardziej, na bieliźnie nie wiele...moze mnie przewiało, bo takie halne wiatry :P Wiec ja sie nie bede bac, bo nie mam czego :):):):) tak?:P

umieram... //Musze Cie powiadomic z przykroscia,ze jelsi bedziesz sie anstawiac na ciaze to pomimo tego,ze wcale w ciazy nie jetses okres moze Ci sie spozniac.Tak dziala psychika .Wrzuc na luz...

echhhh.. no to brak słów powtarzam- chyba trzeba ssie zastanowic czy to juz czas na takie \'zabawy\' skoro pojawiaja sie takie obawy i mysli.. To pozbawione sensu. Jest czas na wszytsko w zyciu, na dziecinstwo, na dorosłosc, na seks.

taka sobie ona 147 //Dla mnie pomagaja zawsze tabletki-FURAGINUM-takie male,żółte.Sa tanie,ale niestety na recepte,a najlepije do tego bierz wit.C Ma lepsze dzialanie.:)

Gość taka sobie ona 147
lady..:) a powiedz mi czy jak Ciebie dopadnie takie zapalenie odczuwasz jkis bol przy oddawaniu moczu?? bo ja nie czuje bolu ani pieczenia ale jakies takie dziwaczne uczucie..

No zapalenie generalnie leczy sie farmakologicznie. Przy ostrych bólach pomaga nos-pa, pomaga tez picie soku z zurawin, w aptece mozna bez recepty kupic kilka leków zaiwerajacych wyciaz z zurawiny itp które łagodza obiawy zapalenia. Ale radze pokazac sie lekarzowi, bo nie wyleczone bedzie wracac. No i przede wszytskim CIEPŁO sie trzymac. Aaa.. pomaga tez termofor na brzuch- łagodzi bóle. No i nie przeraź sie jesli zaczniesz siusiac z krwią. To czeste przy zapaleniu pecherza. Jesli to rzeczywiscie zapanienie a nie jakies łagodne przeziebienie. Tak czy inaczej- ciepło!

Gość umieram...
mozliwe ze masz racje tylo najgorsze jest to ze jest juz po fakcie i nie moge tego cofnosc i dlatego pisze do ciebie natte czy jest to mozliwe:)

Gość Słoneeeeeeeczko
nio włąsnie za wczesnie, ja sie boje pomyslec co bedzie targac moją psychike jak dojdzie do czegos wiecej, wiec to cos wiecej sobie odpuszczam :)

taka sobie ona//Sluchaj Zabko.To jest tak,ze z czasem jak to zlekcewazysz to bedzie bol niesamowity.Na poczatku siusia sie czesto i jest takie uczucie rwania od srodka,a potem bol.A pieczenie...hym...to raczej silny bol niz pieczenie.

Gość taka sobie ona 147
ale moze przebiegac bez bólu i pieczenia!! a z rwaniem masz racje własnie chyba takie cos odczowam... ale tylko zaraz po odaniu moczu.. Kochane jesstescie dzieki za porady

Dziewczynki ja se juz musze isc ,szykowac sie do pracki:)A Wy sie niczym nie przejmujcie,bo to tylko wasza wyobraznia:)Az strach pomyslec co to bedzie jak naprawde dojdzie do ciazy :o

No to nalezy wyciagnac wnioski na przyszłosc z tego stresu teraz.. Moim zdaniem nie masz sie czym martwic- naprawde. Okres sie pojawi a jesli sie spozni to bedzie to wina Twojego zamartwiania sie- jak tu ktos Ci poradził- bez paniki :)

Gość taka sobie ona 147
Lady miłejj pracki:) cmok cmok

Zdradze tylko,ze mi sie spoznial kilka lat temu 4 miesiace,kiedy mialam 15 lat.A to tylko przez stres.Trzeba to brac pod uwage co do okresu. Stres Pogode Samopoczucie Mysli Tak,tak wiec z dystansem moje Drogie!!:)

Gość Słoneeeeeeeczko
nio wiem tym bardziej, ze mnie piersi bolą tak jak zawsze przed okresem wiec nie mam sie czego bac:)

Gość umieram...
dziekuje ci Natte od razu lepiej sie czuje i szczerze to juz wole seksu nie uprawiac narazie niz tak sie zamartiac bo cikawe jak bardzo bym sie bala gdybym seks uprawiala...pozdrawiam cie serdecznie i powodzenia zycze...;)

taka sobie ona 147 //Dzikeuje:) Mam nadzieje,ze dzis bedzie milo :p Dobranoc 😴 wszystkim!!!

Gość eeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhh
serio z tymi myslami??;/ ze to przez to ze sie caly czas o tym mysli mozna nie miec okresu?? bo u mnie tak jest...a co do tego ze słoneczko napisalam o pettingu to az sama sie boje... olezanka mi powiedziala ze plemniki moga zyc zaledwie3minutki poza swoim otoczeniem ... a z narządów zewnętrznych nie mozliwe zeby sie przeniosły... zaznacze ze mi sie spoznia juz5dni...a ja w strachu mimo zapewnień ze to wszystko co mnie dotyczy jest nie mozliwe... ale testu nie robilam..JESZCZE...;/ i nie wiem co dalejjj... a co to takiego wlaciwie ciąża urojona?

Gość Pytanko222
Mam świadomość, że w ciąży raczej nie mogę być, ale w takich sytuacjach każdy ma prawo spanikować.

Gość ZiS
nom właśnie:)

Gość ZiS
HAHAHAHAHHH!!!!! normalnie bede dzisiaj oblewać moje stresy :P mam miesiączkę :):):):):):) ... a tyle sie stresu najadłam..uffff...a jednak plemniki nie są takie mocne hehe:) dzieki dziewczyny :D :* buziaczek cmok :P hehe