Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justinka_

Dziennikarstwo

Polecane posty

Gość Justinka_

A co myslicie o studiowaniu dziennikarstwa?jakie sa po nim perspektywy pracy?

Gość no to chyba masz
ZADNE dziennikarzem mozna byc po kazdych studiach, a tam sie nauczysz tylko podstaw, nawet marnej realizacji radiowej nie posmakujesz bo nie maja sprzetu, lepiej isc na staz np do gazety lub radia, wiecej sie nauczysz przez rok, niz 5 lat studiow

Gość Justinka_
A europeistyka????

Równie nijakie studia. Nie będą mnieć raczej nic wpólnego z przyszłą pracą. A w każdym razie to nie są studia dające jakieś przygotowanie zawodowe.

Gość Justinka_
Ale ja slyszalam ze po europeistyce mozna zrobic magistra z politologii?czy to prawda????

czyli jakie studia dają jakies szanse na pracę:> ja sie chyba na zadne nie zaliczam..bo jesli chodzi o prawo ekonomie czy handel to jestem antytalenciem z matamatyki....:O owszem najchetniej poszlanbym studiowac projektowanie mody w dobrej uczelni w Krakowie..przeszkodą jest brak finansow na ich oplacenie, nie wspominając o skromnym anwet utrzymaniu sie w tym miescie...:O nic tylko sie pociąc i.... :O (pryznajmniej w mym przypadku)

Gość nie polecam

Gość dżastin timberlejk
Po romanistyce?:O Jak juz myslisz nad jakas filologia, to lepiej wez jakas mnie znana, mniej oklepana.

Gość coz to
zycze ci furious tego pierwszego tzn.aby stac scie bylo na wymarzone studia itd.... bo to jest anjgorsze co byc moze, nie miec jak realizowac swej pasji i w konsekwencji tego sie zabic...