Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowita21

czy żeby być z kimś trzeba świetnie wyglądać?

Polecane posty

Gość jowita21

takie odnoszę wrażenie patrząć na znajome dziewczyny..tylko te bardzo ładne mają fajnych facetów-fajnych to znaczy nie tylko przystojnych,ale i "sensownych" tym brzydkim pozostają palanci.albo nikt jak nie chcą palanta. ja oceniam się na średnio ładną,nawet ładną z odpowiedniego punktu widzenia,a podobam się tylko strasznym brzydalom i nudziarzom..:/

Gość PCT
odsloń nogi, pokaż cycki to ci sie poszczesci ;)

Moze nie ladnie... ale trza troche zadbac o siebie... Ja siedze teraz rozczochrana, w podartej koszuli flanelowej, ktora uwielbiam, w kapciach od ktorych odpada podeszwa... i watpie, czy wzbudzilabym w kims jakies glebsze emocje :D

Gość niuniuśka.
no dokladnie..nogi, cycki i do przodu...ja mam skarpetki w myszki z napisem "mrówka" i dżiny :o...seksownie jak diabli ...:o

Gość niuniuśka.
wiecie mi sie wydaje, ze to nie tak: tu chodzi o pewnosc siebie podobno pewni siebie przyciagaja pewnych siebie i razem się trzymają a wogóle to jak czlowiek zmeczony to mu sie odechciewa i tych facetów tylko by te skarpetki zalozyl, zjadl to ciasto z jablkami i nie urszal tylka z miejsca:o

Gość jowita21
oceniam w tej chwili bo sie zastanawiam nad wplywem wygladu na atrakcyjnosc,na codzien nie.

Gość jowita21
srednio ladna lecz oryginalna,moze to jakis plus

moje subiektywe odczucie - niech panna czuje sie dobrze w tym w czym jest, a moze to byc nawet kombinezon pletwonurka. zgadza sie, pewnosc siebie przyciaga, chociaz do zarozumialosci niedaleko i trzeba uwazac...

Gość niuniuśka.
CJ>>>tak podobnie jak moje seksowne skarpetki w myszki :classic_cool:

Gość fdssat
nie trzeba swietnie wygladać..Wcale ladne dziewczyny nie maja fajnych facetow czasem tak ,ale roznie jest

Gość Ola_25
jowita21 wiem o czym mówisz. Tez nie należę do brzydkich, jestem zadbana, mam poczucie gustu i dobrego smaku, ale trafiaja mi się same pasztety:/ Oczywiście pustego przystojniaka też nie chcę, ale chodzi o to, że Ci, którzy mnie podrywaja sa zawsze brzydcy i nudni. Nie wiem dlaczgeo tak się dzieje:/

Gość może zacznijcie same podrywać
tych co wam odpowiadają, albo chociaż "wysyłać sygnały" ;)

Gość niuniuśka.
CJ>>>czasem to nawet mam w inne zwierzątka, tylko rzadko kiedy udaje mi sie dobrac szybko parę:D

Gość Ola_25
stańczyk, jestem ładna. Mówi mi to wielu facetów włącznie z moim:)

Gość ładny czy brzydki
to kwestia gustu.... co najwyżej można powiedzieć mieszczący się we współczesnym kanonie urody....

Gość Ola_25
stańczyk w niczym, po prostu się wypowiedziałam. nie wolno?

Gość fsder
jestes ładna bo mowia ci to faceci menele..

Gość atrakcyjna
ja uwazam sie za osobe atrakcyjna, nie szukam z tego powodu fajnego faceta, moj facet jest troszke nizszy odemnie i nie zachwyca uroda, ale ma to cos w sobie....:) nie nosze tez ekstra ciuchow bo mnie na nie jak narzie nie stac, ale tez czesto sie krepuje w towarzystwie lasek, ktore swieca swoim ubiorem a tak naprawde sa puste... wiem cos o tym:) pozdrawiam

Gość Ola_25
Pisałam o takich facetach, którzy mnie podrywają w różnych miejscach.

Gość pasztety nie maja gustu

Gość PCT
Ola_25 paru facetow ci powiedzialo, ze jestes ladna, a ty od razu w to wierzysz, oczywiste ze to tylko byl bajer zebys na to poleciała, i ktory z prawda ma niewiele wspolnego, hehehe, powiedziec lasce ze ladna i zaraz zgrywa niewiadomo jaka pieknosc haha, a to zwykla szara przecietniara :o

calamity - ja mialem raczej na mysli, zeby kazdy chodzil w tym w czym mu dobrze. zeby na sile nie ubierac sie na randke w ciuchy, o ktorych sie wie, ze nie pasuja \"ale sa ladne\". grunt to pozostac soba. oczywiscie, latwiej powiedziec, trudniej wykonac. stanczyk - wlasnie chodzi o to, zeby znalezc sobie kogos, dla kogo bedzie sie tym ksieciem z bajki, czy tez krolewna.samo piekno do tego nie wystarczy. chyba nie ma kanonow urody. gdyby wybory miss world odbywaly sie na podstawie samego wdzieku czy intelektu, nie musialyby paradowac w kostiumach kompielowych. pewnie, ze niejedno z nas chcialoby stanac tam chociaz na 5 minut - i powiedziec sobie \"patrzcie, oto jestem\". jakos z wiekiem zaczynam uwazac, ze wazniejsze to co w glowie niz na tapecie, ale tym samym nie mam pretensji do ludzi, ktorzy mysla odwrotnie. tak jest od zawsze.

Gość uważam że żeby być świetnie
ubranym wcale nie trzeba mieć fury pieniędzy.... wystarczy dobry gust i troszkę sprytu.... można kupować na wyprzedażach a secondhendzie nawet i torba od gucciego czasem się trafi... moim zdaniem, to kiepskie tłumaczenie.... że ma się zamało pieniędzy...