Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jesienna_wiedźma

Dziecko niechciane ,dziecko kochane.

Polecane posty

Gdy ponad trzy lata temu okazało się,że jestem drugi raz w ciąży załamałam się. Walił się mój świat. Rozpadało małżeństwo.Byłam bez pracy a tu ciąża. Byłam załamana. Płakałam przez kilka dni.A potem postanowiłam,że oddam dziecko po urodzeniu do adopcji.Nie chciałam tego dziecka i byłam na to wszystko zła.A najbardziej na własną głupotę. Nadszedł sierpień i urodziłam chłopczyka. Pięknego synka o zielonych oczkach i zaraz się w tych oczkach utopiłam. Wpadłam po uszy i nigdy nie żałowałam,że mam drugie dziecko. Mały nadał mojemu życiu sens. zmobilizował mnie do walki o swoje. Jest moim życiem,moim sercem, moim oddechem. Uwielbiam go,każdy jego gest każde słowo każdy oddech jest dla mnie cudem. Jeszcze nie przezyłam takiej miłosci jaką czuję do syna. Jestem szczęśliwą matką i szalenie kocham swojego syna.

Gość onntjtjffdf
wiele matek tak ma , po urodzeniu nie oddawają dzieci .moje dziecko akurat było niechciane,ale przez mojego ojca..zaszłam w ciaze jak mialam 19lat, kazał mi zostawic dziecko w szpitalu...teraz kocha je do szalenstwa..

Gość piekne wyznanie
Miło się czyta takie historie :) Jestes wspaniałą mamą 🌻

Jaki tam optymizm... a drugie dziecko odstawione na obok, bo ni słychu ni liter o nim

Nie ma tu słowa o mojej córce bo topik miałbyc o moim synu. O tym jak zmieniałm do niego stosunek. A moja córeczka była wyczekiwana i kochana od samego poczatku. Ciąża z nia była zagrożona i bardzo nad nią chuchaliśmy. Wciąż ją mocno kocham tak samo jak na poczatku. Jest moim światełkiem. Uwielbiam jej włosy, jej oczy, stroic ją w czesać. Wcale nie jest odstawiona.

Gość dobrzeże go nie oddałaś

jesienna_wiedżma ciesze się,że nie oddałaś dziecka.Miałabyś wtedy do końca życia wyżuty sumienia.A to zdecydowanie bardziej boli.Pozdrawiam!!!

Gość gość
hY1rqRiIcmjUDo4DLLsg284Z