Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciiiiiiiiii

*Do właścicieli kotów*

Polecane posty

Gość kiciiiiiiiiii

Mam małego kotka i chciałabym zapytać jak często obcinacie kotu pazury?? Proszę o odpowiedź. Aha i czym najczęsciej karmicie małe koty?

Gość ciężko powiedzieć
jak często, ja mam kota od ponad trzynastu lat, gdy pazurki są długie i kłujące to przycinam:) jeśli chodzi o jedzenie to mój od małego jadł whiskasa i kitekata, puszka i suchy pokarm, ale nie wiem czy to dobra metoda, bo owszem, ma ładne futerko, odpukać nie choruje, ale nic innego nie zje, taki francuski piesek, nawet szynką czasem pogardzi.................

Pazury kotu odcinam jak zaczynają wbijać mi się w ciało przez ubranie, średnio trwa to trzy- cztery tygodnie. Co do karmienia to mój jak był malutki dostawał gotowanego kurczaka z warzywami z mrożonki - takiego rozdyźdanego, zgodnie z zaleceniem weteryznarza bo miał problemy z jelitami. Teraz najczęściej saszetki whiskas, czasem kitekat - lubi tylko z sosem:( - i suche z Canina dla kastratów. Ale lubi też niektóre ludzkie potrawy:D do czego lepiej kota podobno nie przywyczajać.

Gość ja mojemu nie obcinam
pazrkow. je tylko whiskasy i kitikety, no czasem szynke zje. rozpuszczony jak dziadowski bicz. najabrdziej lbi mieso z musem whiskasa i mleko dla kotow. zwyklego nie wypije. no i smietanke do kawy laciata..