Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie tego nie lubię

Nie lubię jak moja matka się podnieca

Polecane posty

Nie chodzi mi o sex. Nic z tych rzeczy :-D. Chodzi raczej o komputer. Poszedłem na 2 godzinki pojeździć na rowerze, wracam, a moja matka oczywiście siedzi przy kompie i gra w Scrabble. Normalnie krew mnie zalewa jak widzę, że ona nic innego przy kompie nie potrafii zrobić (nawet nie wie jaki jest adres wyszukiwarki :-O ) tylko ciągle gra w Scrabble. Poza tym tylko co wróciłem, a ona do mnie z tekstem: "Co tak szybko wróciłeś?" A wcale to nie było szybko, bo z reguły jeżdżę jakieś 2 godzinki. Najgorsze jest to, że jak wróciłem, to ona dopiero zaczęła którąś tam rozgrywkę a ja musiałem czekać aż ona skończy i nie miałem co robić w tym czasie. Jeszcze teraz się mnie pyta czy potem jak się będę kąpał, to czy będzie mogła jeszcze pograć. Powiedziałem jej, że nie za bardzo mi się to widzi. :-O Ona naprawdę nic innego by nie robiła tylko grała w te Scrabble :-O Nie rozumiem jak tak można. Komputer jest już w naszym mieszkaniu z jakieś 4 lata, a ona naprawdę poza uruchomieniem tej gry nic więcej nie potrafi zrobić :-O Nawet jak się czasem zawiesi, to pyta mnie co ma zrobić (nie potrafi zapamiętać, że ma wcisnąć Ctrl+Alt+Del :-O)

Gość jestes beznadziejny
jak mozna tak traktowac wlasna matke ? :( dziekuje Bogu ze nie mam takiego syna..

Czemu beznadziejny?

Gość owędy i tędy
A kto Ci kupił ten komputer, synku?

Gość rubia1
won stąd, głupi gówniarzu

Na początku rodzice, ale potem sam włożyłem w modernizację kompa drugie tyle.

Gość nie wiem czy do końca________
chyba od niedawna macie tego kompa ;) ja gram namietnie w DiamondMine i sapera i niech mnie ktory przerwie 😡:D

Gość Atlantis is calling
a sam co robisz na tym kompie? pewnie tez gierczysz od rana do nocy :o

Gość aja powiem tak
kupcie 2 komp:) Będzie po sprawie:) A swoją drogą - gówniarz jesteś, że nie potrafisz zorganizować sobie wolnego czasu - pojeździsz na rowierze i pewnie godzinami siedzisz przy kompie. A co Mama ma w tym czasie robić? Prać twoje brudne gacie?

Prawie w ogóle nie gram. Trochę programuję, oglądam TV, uczę się angielskiego trochę działam w AutoCadzie, troszkę siedzę na forum itp.

Gość to jest slodkie
moim zdaniem !! :)

Gość a gdzie mama
gra?? na kurniku czy na WP? Bo może ją znam;)

Gość na onecie
??? No to chyba płaci za to, jak jest zalogowana! Tam kasy szkoda - są scrabble za darmo!

Gość Mika2
strasznie tego nie lubię- a ile ty masz lat

Gość a skad sciagnac
te scrabble??

Gość strasznie tego nie lubie
z polki w sklepie :P:P:P

Gość a skad sciagnac
nie czytalam calego topiku:P

To nie matki sa straszne, acz ich synowie. Zazdrość cie mozy bo czas swój młody marnujesz gapiac się i przyglądając zamiast wziąć sie za coś konstruktywnego... dzieciak z ciebie biedaku zakompleksiony. Bez kompa ty nie istniejesz. A wracając do matki... co ty w domu zrobiłes majac kompa wolnego dla siebie... śmieci sie ruszaja, zlew pełen naczyń, a o jedzeniu to juz całkiem zapomnij jeśli mamcia nie poda.

Gość Bardzo interesujące
Jestem w takie samej sytuacji jak autor (lub prawie takiej samej) i zupełnie nie rozumem wypowiedzi takich jak ta Mortifer. Sam mam 21 lat, komputer kupiłem za własne pięniądze, sam piorę swoje rzeczy, sam robie sobię obiad, śniadanie, kolacje. Sam sobie kupuję potrzebne rzeczy. W skórcie: wszystko robie sam, jedynie mieszkam z rodzicami. Więc dlaczego imputejecie ludziom niezaradność, tylko dlatego, ze ktoś lubi też spędzać czas przy komputerze?

Gość jestes beznadziejny
bo jesli twoja matka lubi grac to niech gra ! :) a moze twoim zdaniem powinna siedziec caly czas w kuchni i gotowac :(

Gość Idż q..a wiecej pojeżdż
na tym rowerku ,albo pochodż po lesie i nazbieraj Mamie grzybków,bo ci przy tym komputerze mózg rozerwie,a nie smarkaj na klawiature !!!

Gość TY interesujący
!!! On ma akurat inną sytuację od ciebie - mieszka z Matką i od niej bierze kasę. NIe czytasz???

Bardzo interesujące co piszesz, ale ujawniasz tę powłoke swojej osoby że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Miec, lubie, kochac... norma... ale nie mieć co robić z czasem bo ktoś zawala twoje miejsce na świecie to juz żal nad tobą zwisa. Poza tym nie ganie Gospodarza, ale mu pokazuje gdzie boli i dlaczego boli.